• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak napisao pismo, a Ivanišević niti jednu riječ: Pogledajte kako je reagovao na rastanak s Noletom!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prva reakcija Gorana Ivaniševića nakon rastanka sa Novakom Đokovićem poslije pet godina.

 Goran Ivanišević nije se oglašavao o raskidu saradnje sa Novakom Đokovićem Izvor: Instagram/goranivanisevicofficial/Screenshot

Novak Đoković odlučio je da prekine saradnju sa Goranom Ivaniševićem nakon lošeg početka nove sezone. Vidjeli smo na Australijan openu kako je Đoković bio bijesan na Ivaniševića i cijeli tim zbog loše pripremljenog meča sa Sinerom, situacija se nije popravila ni na turneji u Americi, tako da je po dolasku u Beograd srpski as odlučio da posegne za radikalnim mjerama.

Smijenio je trenera sa kojim je sarađivao punih pet godina, a u dugačkom pismu koje je objavio o svom "Šefinju" nije ostavio prostora da se razmatra da li je problem izbio zbog svađe, lošeg odnosa... Štaviše, Đoković je biranim riječima govorio o Hrvatu zbog koga je drastično popravio servis, ali istovremeno oborio i brojne rekorde, između ostalog po broju nedjelja na prvom mjestu ATP liste, grend slemova i mnogih drugih.

Za sada, Ivanišević se nije oglašavao, odnosno reagovao je samo na Instagramu kada je podijelio objavu Novaka Đokovića. Na nju, nije napisao ništa, ali je stavio dva "emodžija" - od kojih je jedno srce. Za sada nije poznato da li će se opširnije oglašavati na temu rastanka sa najboljim svih vremena.

Izvor: Instagram/goranivanisevicofficial/Screenshot

ŠTA JE NOVAK REKAO O RASTANKU?

"Jasno se sećam momenta kada sam pozvao Gorana da bude dio mog tima. Bilo je to 2018. godine, a Marjan i ja smo tražili nekoga ko će nam donijeti nove stvari i popraviti servis. Štaviše, ne samo da je donio servis, nego i toliko smijeha, zabave, godina na prvom mjestu ATP liste, rušenja brojnih rekorda i više od 12 grend slemova (i nekoliko finala) od tada. Jesam li pomenuo da je donio i malo drame? Navijači će znati na šta mislim."

"Goran i ja smo odlučili da prestanemo da sarađujemo prije nekoliko dana. Naša hemija na terenu je imala uspone i padove, ali naše prijateljstvo je čvrsto kao kamen. Štaviše, ponosan sam da kažem, nisam siguran da i on, da osim što smo zajedno osvajali turnire, isto smo imali i bitku u Parkiziju... Godinama. I taj turnir se nikad ne završava. Šefinjo, hvala ti na svemu, prijatelju moj. Volim te!", zaključio je Nole koji je poruku o rastanku objavio iz Beograda, gdje je stigao prije nekoliko dana i počeo je da trenira zajedno sa Nenadom Zimonjićem.

Naredni turnir na kome će Novak Đoković igrati biće Monte Karlo početkom aprila, gdje prioritet nije osvajanje turnira, nego namještanje forme za Rolan Garos.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC