• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovdje je puklo između Novaka i Gorana! Pokrio je usta, ali svi su čuli kako ga je vrijeđao! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vraćajući se unazad, može da se zaključi da Novak Đoković nije oprostio Goranu Ivaniševiću za loše pripremljen meč protiv Janika Sinera na Australijan openu. Tada je bio bijesan i vrijeđao je cijeli tim. Prisjetite se tog momenta.

 Novak Đoković vrijeđao Gorana Ivaniševića na Australijan openu Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković pravo niotkuda odlučio je da raskine saradnju sa trenerom Goranom Ivaniševićem. Njih dvojica su sarađivala od 2019. godine i Hrvat je pomogao Noletu da osvoji devet grend slem trofeja i da obori ko zna koliko teniskih rekorda, međutim poslije slabog početka nove sezone odlučio je da napravi "rez".

Iako se iz Novakove oproštajne poruke može zaključiti da se sa Ivaniševićem rastao u dobrim odnosima, lošije igre u Australiji i Americi, kao i pojedine "trzavice", govorile su da se nešto dešava. Iako smo navikli da često Đoković burno reaguje na svoj tim, čak psuje i viče na Ivaniševića, Gomeza i Panikija, tokom meča protiv Janika Sinera u Melburnu dogodilo se nešto što ne možemo baš da svrstamo u tu kategoriju.

Na meču protiv mladog Italijana u polufinalu Australijan opena, Đoković je imao velikih problema da "čita" servise. Siner je zato bez problema osvajao gemove na svoj servis, a trpio je i "jeo se u sebi" sve do četvrtog seta. Tada je došlo do problema i sa njegovim servisom, pa se "iskalio" na trenerima.

Imao je 40:0, a onda je "duplom" i greškama dozvolio Sineru da napravi brejk i tu je bio kraj, jasno je tada bilo da više neće moći da se vrati u meč. Tada je prvi put i pobjesnio, pa je sasuo uvrede ka svom timu od koga nije dobijao dovoljno pomoći. Prvo je gunđao sebi u bradu, a potom je pokrio usta kako se ne bi moglo "pročitati" šta je govorio, ali utisak je da je bilo upućeno trenerima: "Kako ste loši... Užas, užas, svi!", ponavljao je Đoković.


Nažalost, poslije ovog meča, Đokovićeva situacija na terenu se nije popravila. Bio je takođe loš i u Indijan Velsu, gdje je ispao već u trećem kolu, da bi se potom povukao sa turnira u Majamiju i posvetio igri na šljaci. Plan je da početkom aprila igra u Monte Karlu, kako bi se spremio za Rolan Garos, ali još važnije Olimpijske igre koje želi da osvoji ove godine.

"Jasno se sjećam momenta kada sam pozvao Gorana da bude dio mog tima. Bilo je to 2018. godine, a Marjan i ja smo tražili nekoga ko će nam donijeti nove stvari i popraviti servis. Štaviše, ne samo da je donio servis, nego i toliko smijeha, zabave, godina na prvom mjestu ATP liste, rušenja brojnih rekorda i više od 12 grend slemova (i nekoliko finala) od tada. Jesam li pomenuo da je donio i malo drame? Navijači će znati na šta mislim. Goran i ja smo odlučili da prestanemo da sarađujemo prije nekoliko dana. Naša hemija na terenu je imala uspone i padove, ali naše prijateljstvo je čvrsto kao kamen. Štaviše, ponosan sam da kažem, nisam siguran da i on, da osim što smo zajedno osvajali turnire, isto smo imali i bitku u Parkiziju.. Godinama. I taj turnir se nikad ne završava. Šefinjo, hvala na svemu, prijatelju moj. Volim te!", poručio je Nole.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC