• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković "poslao" Partizan na F4 Evrolige: Navija za Zvezdu, a oduševio crno-bijele

Novak Đoković izabrao Partizan kao jedan od četiri tima koji će se boriti za titulu.

 Novak Đoković želi Partizan u završnici Evrolige Izvor: MN PRESS

Evroliga je ušla u samu završnicu ligaškog dela - Partizan izuzetno bitan meč za plasman u plej-in igra protiv Olimpijakosa, a najbolji srpski sportista navijaće za crno-bijele. Iako je inače navijač Zvezde, elitno takmičenje evropskih košarkaških klubova saopštilo je na zvaničnim kanalima na društvenim mrežama da je najbolji teniser svih vremena Partizanu predvidio plasman na F4 ove sezone.

Đoković je kao učesnike ovogodišnjeg F4 Evrolige izabrao Partizan, Monako i oba grčka predstavnika, Olimpijakos i Panatinaikos. Pojedinci su se javili u komentarima da kažu kako Novak Đoković nije bio objektivan već se vodio emocijama ovom prilikom, a upečatljivo je da najbolji tenier svih vremena nije poslao u borbu za titulu nijedan od dva španska tima iako Real Madrid i Barselona tokom ligaškog dijela sezone igraju odlično.

Novak Đoković je u bliskoj prošlosti gledao nekoliko NBA mečeva - prvo okršaj Lejkersa i Denver Nagetsa kada se pozdravljao sa Nikolom Jokićem, a zatim i gostovanje Golden Stejt Voriorsa u Los Anđelesu. Ipak, u istoriji smo ga mnogo češće gledali na mečevima evropske košarke.

Kada mu to obaveze dozvoljavaju posjećuje domaće utakmice Crvene zvezde, a povremeno i Partizana jer sin Stefan navija za crno-bijele. Posebno zanimljiv odlazak na utakmicu bio je gostovanje tima Željka Obradovića u Monaku, kada su navijači Partizana skandirali ime i prezime sina najboljeg srpskog sportiste.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC