• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati došli u Beograd zbog Novaka! Đoković: "Neću ti dati to što tražiš"

Najbolji teniser na svijetu trenirao u Beogradu, a reakcija Novaka Đokovića je vijest u Hrvatskoj.

 Novak Đoković ne želi komentarisati prekid saradnje sa Ivaniševićem Izvor: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

Prekid saradnje najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića i njegovog dugogodišnjeg trenera Gorana Ivaniševića koji napušta tu funkciju glavna je tema svih teniskih medija u svijetu ovih dana. Đoković će karijeru nastaviti sa novim timom, a pretpostavlja se da će Nenad Zimonjić biti naredni trener najboljeg srpskog sportiste. Vest o otkazu Goranu Ivaniševiću zaokupila je i hrvatske medije - dio njih "napao" je Novaka, a deo došao u Beograd po izjavu.

Novinarka Slobodne Dalmacije Iva Majić pojavila se na treningu srpskog asa na Košutnjaku, gdje je željela da dobije više informacija o rastanku sa Goranom Ivaniševićem. Nije u potpunosti uspjela u tome, pošto Đoković nije želio da priča o prekinutom poslovnom odnosu. Naveo je samo da Goran ostaje prijatelj i član porodice.

"Ne mogu sad ništa komentarisati, žao mi je što ti neću dati ono što tražiš, ali hvala što ste došli. Dobro došli ste da ostanete tu, ali ja i Goran smo završili saradnju. Vidjeli ste objavu, tako da...", rekao je Novak Đoković i dodao: "Goran je član porodice, prijatelj zauvijek i to će tako biti. Profesionalno smo se, jednostavno, razišli i napravili istorijski rezultat - najtrofejniji ikad igrač i trener, tako da mislim da je u tom smislu sve rečeno."

Podsjećamo, Novak Đoković već nekoliko dana trenira u Beogradu, gdje mu pomaže nekadašnji saigrač iz reprezentacije i kasniji selektor Nenad Zimonjić. Po svemu sudeći on će ga pratiti i na turnirima koji se igraju na šljaci, ove sezone najbitnijoj podlozi za Novaka. Na mastersima širom Evrope braniće prvo mjesto na ATP listi od Karlosa Alkaraza, Janika Sinera i Danila Medvedeva, na Rolan Garosu će pokušati da uveća svoju kolekciju grend slemova, a u Parizu će igrati i za zlatnu olimpijsku medalju koja mu i dalje nedostaje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC