• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pilić zaplakao u Beogradu zbog Đokovića: Izvinite, naviru mi emocije!

Autor Dragan Šutvić

Nikola Pilić se rasplakao dok je govorio o Novaku Đokoviću i saradnji sa njim.

 Nikola Pilić o Novaku Đokoviću Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Nikola Pilić je jedan od prvih trenera Novaka Đokovića i uvek sa puno emocija govori o srpskom asu. Tako je bilo i na promociji dokumentarnog filma "Nikola Pilić - Legenda" tokom koje je Pilić zaplakao na pomen Đokovića, pošto se sjetio koliko je stvari bilo teško u početku.

"Njega smo prihvatili... Novaka smo primili kao, znajući šta se dešava ovdje u Srbiji... Izvinite što su emocije izvirile iz mene. Novak kao čovjek i kao igrač je specijalna persona. Bio sam uvjeren da će biti internacionalni igrač. Njegov kvalitet kao igrača i čovjeka je izuzetan, to smo vidjeli supruga i ja", rekao je Pilić govoreći uoči premijere filma Željka Mirkovića na 71. Martovskom festivalu (Velika sala Doma omladine od 20.30).

Hrvatski trener je rekao da je kao trener bio veoma ponosan što je u svoje ruke "dobio dijamant" koji može da brusi: "Sa njim sam došao u Beograd prije 20 godina, sada on ima 37. Da sam u 75. godini ostavio nešto iza sebe. Bojkot Vimbldona, iz korijena smo promijenili tenis, tretirali su nas igrače loše, od tada smo dobili poštovanje od tih ljudi. Počeli su da grade stadione, širili, mi smo bili plaćeni 50 funti, a Vimbldon je zarađivao 100 miliona funti. Ali to nije važno. Sada na Australijan openu imate 1,4 miliona gledalaca. Dobio sam mogućnost da treniram najvećeg svih vremena, a Novak je dobio tek trećinu medijske izloženosti u odnosu na ono što je uspio. Da pet puta budeš izabran Kao najbolji sportista svijeta...", zaključio je emotivni Pilić.

Podsetimo, Novak Đoković je trenutno u Beogradu iz kog je saopštio da raskida saradnju sa Goranom Ivaniševićem, a trenutno trenira sa Nenadom Zimonjićem i sprema se za nastup u Monte Karlu. Za sada nije poznato da li će prisustvovati premijeri filma o Piliću.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC