• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kreće plej-of, "osice" spremne za izazove: Pobijediti Krivaju, a onda čekati kiks Gruda i Hadžića

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rukometašice Borca m:tel u prvom meču u doigravanju dočekuju Krivaju (subota, 18 časova, dvorana "Centar").

 Lara Bijelić, Darko Savić, Milana Railić Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Prvi meč plej-ofa za šampiona BiH rukometašice Borca m:tel odigraće u subotu od 18 časova u dvorani "Centar" protiv Krivaje iz Zavidovića.

Banjalučanke doigravanje dočekuju sa treće pozicije, sa 28 bodova, dok su ispred njih Grude i Hadžići bodovno izjednačeni sa po 32 boda. Krivaja je na četvrtom mjestu sa 23 boda.

"Nažalost, opet ne igramo u 'Boriku'. Lana Lončar neće igrati zbog povrede lista, tako da će pauzirati i biće spremna za Hadžiće. Već poslije drugog kola znaće se da li naše utakmice koje nam dolaze imaju neku važnost. U slučaju svih naših pobjeda, ostaje nam samo da se nadamo da će neko od Hadžića i Gruda negdje napraviti kiks", rekao je u direktor ŽRK Borac Darko Savić najavi meča.

KUP BIH

U polufinale Kupa BiH, osim Borca, plasirali su se i Grude, Krivaja i Hadžići, a uskoro bi trebalo da bude poznatno gdje će biti održan završni turnir.
"Kup će biti održan 25. i 26. maja. Aplicirali smo za organizaciju i jedini smo koji smo se prijavili, tako da je realno da mi budemo domaćini, zajedno sa RK Borac."

Desno krilo Lara Bijelić, koja je dobitnik nagrade Grada Banjaluka za mlade sportiste, ističe da joj prija ovo priznanje.

"Čast i privilegija mi je da dobijem nagradu za mlade sportiste Grada Banjaluke. Raduje me činjenica da se rad i trud bilo koga od nas vrednuje, na kraju i nagrađuje. Ovo je samo vjetar u leđa da se što više trudimo i doprinosimo uspjehu svog kluba", poručila je Lara Bijelić.

O samoj utakmici kaže:

"U Premijer ligi svaka ekipa je dobra. Čeka nas niz teških i neizvjesnih utakmica. Ekipa Krivaje zaista je dobra i smatramo da će biti neizvjesno do samog kraja. Ipak, vjerujem u nas i da ćemo dati sve od sebe da pobijedimo u svim utakmicama i titulu donesemo u Banjaluku."

Srednji bek Milana Railić uvjerena je u trijumf protiv Krivaje.

"Slijede nam četiri veoma teške utakmice u plej-ofu na kraju sezone. Svaka cura mora izvući svaki atom snage iz sebe i dati svoj maksimum da bismo ostvarile cilj koje smo zamislile. Idemo polako, utakmicu u utakmicu, spremamo se detaljno za svaki meč. Spremno dočekujemo Krijavu i željno iščekujemo prve bodove Borca u plej-ofu", rekla je Railićeva.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC