• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel završava prvenstvo u Nevesinju: Hercegovina nezgodna, ali želimo ovjeru 2. mjesta pred završnicu Kupa BiH

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši Borca m:tel u subotu od 20 časova u Nevesinju spuštaju zavjesu na Premijer ligi Bosne i Hercegovine u ovoj sezoni.

 Rk Hercegovac RK Borac najava Nikola Malivojević Nikola Ivanović Izvor: RK Borac m:tel promo

Crveno-plavima je za potvrdu drugog mjesta na tabeli iza šampiona Izviđača neophodan bod ili pobjeda, kako bi se onda na miru posvetili pripremama za završnicu Kupa BiH, koje će i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, biti održane u Banjaluci.

Ipak, protiv Hercegovine koja se bori za opstanak neće biti lako, složni su pivot Borca m:tel Nikola Malivojević i lijevi bek Nikola Ivanović.

"Biće sigurno teška utakmica, ali idemo da pobijedimo da osiguramo drugo mjesto. Ekipa Hercegovine treba pobjedu da bi zadržala šanse za opstanak u ligi, pa će sigurno biti teško. I generalno u Nevesinju su jako nezgodni", rekao je Malivojević.

Ivanović, koji je inače iz Nevesinja, istakao je da Hercegovina ima odlične navijače koji im na domaćem terenu daju poseban vjetar u leđa.

"Uvijek dobro igraju na domaćim mečevima, čak i na strani su odigrali dosta dobro, više nego ostali iz donjeg doma, iako su neke na nesreću izgubili. Sigurno će biti teško i nama, ali želimo bodove da osiguramo drugo mjesto i okončamo prvenstvenu sezonu u pozitivnoj atmosferi pred završnicu Kupa BiH", dodao je lijevi bek Borca m:tel.

Sportski direktor banjalučke ekipe Damir Hasanović naglasio je da Hercegovinu niko ove sezone nije nadigrao.

"Nas su dva puta pobijeđivali u Nevesinju, nezgodna su ekipa, usko je igralište na kojem gotovo da nema mjesta za krila. Njima je biti ili ne biti, tako da su veoma zanimljivi i daće sve od sebe da nas pobijede. Ipak, ovo nama služi svrsi da se pripremimo za završnicu Kupa BiH u Banjaluci, koji će biti pravi praznik rukometa", dodao je Hasanović.

Iz nevesinjskog kluba su zatražili pomoć navijača protiv banjalučkog tima.

"Našoj ekipi je meč od ogromnog značaja u borbi za opstanak i trebaju nam pune tribine, treba nam Vaša podrška sa da se svi zajedno hrabro suprotstavimo velikom Borcu. Gostima prepuštamo ulogu favorita ali nam niko ne može oteti želju, volju i borbenost kako bi pokusali da napravimo senzaciju sa kojom bi očuvali velike šanse u borbi za opstanak", saopšteno je iz Hercegovca.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miki

Dobili milione da bi završili drugi. Uspješan kolektiv nema šta. Još da neko u Poreskoj Upravi provjeri koliko su plaćali trenere bilo bi svega

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC