• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos zbog Nadala, nisu mu dali da ode! Podigao je ruku i nastao je delirijum - nestvarne scene u Rimu (VIDEO)

Rafael Nadal odigrao posljednji meč u Rimu

 Publika u Rimu ovacije za Nadala Izvor: R4924_italyphotopress / imago sportfotodienst / Profimedia

Španski teniski velikan Rafael Nadal dobio je dirljiv ispraćaj sa stadiona "Foro Italiko" u Rimu, nakon što je doslovno počišćen sa terena u meču 2. kola protiv Poljaka Huberta Hurkača (1:6, 3:6). Poslije svog posljednjeg nastupa u "Vječnom gradu", svi u gledalištu ustali su i ovacijama ispratili posljednji put rekordera turnira, koji je osvojio čak 10 titula u glavnom gradu Italije.

Prije svih, čestitao mu je Poljak koji ga je danas pobijedio.

"Privilegija je da igram protiv svog idola i ne uzimam je zdravo za gotovo. Rafa Nadal, hvala ti što si nas decenijama inspirisao. Osjećam ništa drugo osim poštovanje prema tebi".

Poslije pozdrava na mreži, usledile su ovacije najvećem šampionu u istoriji Mastersa u Italiji. Pogledajte taj trenutak.

Poslije meča, Nadal je na konferenciji za novinare bio upitan da li je ovo oproštaj. "Ne znam da li će ovo biti moj posljednji nastup ili ne. Naravno, mnogo su veće šanse da je danas bio posljednji put. Naravno, nisam čovjek koji donosi odluke 'vruće glave', već pokušavam da prođe malo vremena, pa ćemo vidjeti", kazao je on.

Nadal je ranije najavljivao da želi da igra na Olimpijskim igrama u dublu sa Karlosom Alkarazom. Da li će to ostvariti? "To sada izgleda teško... On se povrijedio u Madridu, ja nisam bio u dovoljno dobrom fizičkom stanju da igram prije toga i izgleda sve to teško, jer nema mnogo turnira na kojima možemo da igramo prije Olimpijskih igara. Možemo samo u Rolan Garosu i to se neće desiti. Ponavljam, to izgleda teško"

Mnoge je iznenadilo to što Nadal nije htio da izričito prizna da je posljednji put igrao u Rimu. "Nikad nisam rekao da će ovo biti moj posljednji put. To sam rekao za Madrid, jer to jeste bio slučaj, a ovde nisam 100 odsto siguran. Možda sam na 98 odsto, ali neću reći da je 100 odsto, kada nije"

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC