• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toni Nadal opet o Novaku Đokoviću! Pršte "otrovne" strelice pred Rolan Garos

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rafael Nadal i njegova porodica ne biraju sredstva, sada su opet "pecnuli" Novaka Đokovića skroz zaboravljajući šta to radi španski teniser.

 sramna izjava tonija nadala o novaku djokovicu sve ovo rafa misli Izvor: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Rafael Nadal često je znao da "pecne" Novaka Đokovića u javnosti, kako direktno, tako i "izokola" preko svog ujaka Tonija. Najružniju izjavu Rafa je dao prošle godine kada je pričao da je Đoković "opsjednut, za razliku od njega" i da zbog toga ima toliki broj grend slem titula, a taman kada se činilo da je "palo pomirenje" na Laureus nagradama, otrovne strelice stigle su od drugog člana porodice Nadal.

Sada se javio ujak Toni kojim poput trbuhozborca upravlja Rafa, pa je u intervjuu za francuske medije ispričao sličnu stvar. Da li je to slučajno baš pred Rolan Garos? Procijenite sami, ali čini se da je gotovo ponovio iste riječi koje smo prošle godine čuli od slavnog tenisera.

"Mislim da je Novak više motivisan željom da ispiše istorijsku priču, da bude najbolji ikad, dok je Rafa s druge strane uvijek vodio potpuno normalan život. Igra tenis, ali živi normalno, jede normalno, igra čak fudbal, bavi se i drugim aktivnostima jer je uvijek to i želio. Znao sam da je veoma dobar, sjećam se da mi je njegov agent rekao da nije dovoljno profesionalac, na šta sam mu rekao da je to i ne želim da bude. Želim da daje 100 odsto na terenu, ali da nastavi normalan život", ispričao je Toni Nadal tako "gurajući" u prvi plan da nešto kod Novaka Đokovića nije normalno.

"S druge strane, Đoković pazi šta jede, dok radi i neke druge stvari koje ne rade ni Rafa ni Rodžer. Svi imaju drugačiju viziju bez obzira na želju da budu najbolji ili ne. Ali, od njih trojice nije pitanje da li su željeli da budu najbolji u istoriji, pitanje je kakvu su oni žrtvu podnijeli da bi došli do toga", poručio je Toni Nadal.

Izvor: Antoine Couvercelle / Panoramic / Panoramic / Profimedia

Međutim, jednu stvar je ujak Rafaela Nadal "slučajno" zaboravio. Njegov rođak pokušava da igra tenis, iako je svima već više od dve godine jasno da to ne može. Žrtvovao je mnogo toga, išao na operacije, sve kako bi - pisao tenisku istoriju na Rolan Garosu. Igra uz bolove, čini sve kako bi sustigao Novaka Đokovića, što s druge strane srpski teniser nikada nije radio, štaviše radije bi se penzionisao.

Takođe, ne treba zaboraviti da je Novak Đoković rano formirao porodicu, ima sina Stefana i kćerku Taru, dok je Rafa tek nedavno "dopustio" sebi da radi na tome. Razlog je upravo motivacija da što duže igra tenis, kako ga to ne bi poremetilo dok je na terenu, što nikako ne ide u prilog tezi koju je iznio ujka Toni.

"Volio bih da imam djecu - dječake, djevojčice. Ja sam osoba koja je porodični tip i jako volim djecu. Ali, stvarnost je drugačija. Kako godine prolaze volio bih da san o djeci ispunim kada mi to dozvoli moja sportska karijera. Mislim tu prije svega na brigu o djeci. Ne znam da li su putovanja tokom cijele godine adekvatna za djecu...", ispričao je Nadal u jednom intervjuu, a potom je "tek" 2022. godine dobio sina.

Dakle, čini se da je Toni Nadal pomalo zaboravio šta je sve njegov rođak radio kako bi srušio Novaka... Čini se da je jasno ko je bio "opsjednutiji" uspjehom, ali lako je zavaravati se kada ne ostvarite cilj. 

Izvor: Instagram/DjokerNole

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC