• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Moja želja je da se Novak povijedi!" Neslana šala Nadalovog trenera: Da bi Rafa uspio, Novak ne smije da igra!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rafael Nadal se bori da se vrati na teren, a njegov stric zbija šale koje nisu baš na mjestu.

 Toni Nadal volio bi da se Novak Đoković povrijedi da Rafael Nadal može osvojiti Olimpijske igre Izvor: Meng Dingbo / Xinhua News / Profimedia

Rafael Nadal nikako da se vrati u ritam i da počne redovno da igra tenis. Od početka 2023. godine do sada jedva da je odigrao nekoliko mečeva, a sada je njegov stric i nekadašnji trener Toni Nadal ponovo uzburkao javnost izjavama. Znao je Toni Nadal često da se javlja i da daje nepromišljene izjave, ali sada je javno rekao da bi želio da se Novak Đoković povrijedi! 

"I dalje vjerujem da će Rafa ići na Rolan Garos i da će osvojiti trofej", rekao je Toni Nadal tri mjeseca prije početka grend slema koji je Rafa osvajao čak 14 puta. A onda mu je izletjelo da ne bi htio Novaka na tom turniru, ali i na Olimpijskim igrama na ljeto.

"Nadam se i da će u avgustu donijeti medalju sa Olimpijskih igara. Veliki sam optimista. A, da bi to uspio, moja želja je i da se Đoković povrijedi, kao i njih još petorica-šestorica, da bi Rafa mogao da osvoji“, rekao je Nadal, mada je dodao da se šali.

Rafael Nadal u karijeri ima zlato sa Olimpijskih igara u Pekingu 2008, godine u singlu i zlato sa OI u Riju 2016. godine u dublu zajedno sa Markom Lopezom. 

"Pričao mi je Rafael da su mu Igre u Pekingu 2008. godine najbolje iskustvo u karijeri i da je tu osvojio zlato zahvaljujući podršci ostalih španskih sportista i zbog atmosfere koja je vladala tamo. Došao je u Peking u ne baš najboljoj formi, ali zahvaljujući Pau Gasolu i podršci ostalih sportista je uspio da trijumfuje. Nema ništa bolje od toga da predstavljate svoju zemlju", završio je Nadal. 

(MONDO, N. L.)

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC