• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premetačina na Rolan Garosu zbog Rafaela Nadala: Španac naređuje turniru, oni ne smiju da mu kažu ne!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rafael Nadal će na Rolan Garosu igrati kada on to želi.

 Premetačina na Rolan Garosu zbog Rafaela Nadala: Španac naređuje turniru, oni ne smiju da mu kažu ne! Izvor: EPA-EFE/YOAN VALAT

Rafael Nadal će odigrati svoj posljednji Rolan Garos ove godine po svemu sudeći, a to kakav tretman ima u Parizu govori činjenica da su organizatori spremni da na njegov mig mijenjaju satnicu mečeva! Sada je otkriveno da će duel sa Aleksandrom Zverevom biti pomjeren!

Iskusni 37-godišnji Španac jedva da je igrao tenis u posljednjih godinu i po dana i stigao je na turnir kao 276. na ATP listi pa je tako imao paklen žrijeb i u prvom kolu turnira mu je pao Aleks Zverev. Prvobitno je planirano da oni igraju u noćnom terminu u ponedjeljak, ali to prema saznanjima "L'Ekipa" neće biti slučaj.

Kako se navodi u tekstu francuskog medija 14 puta osvajač ovog turnira je tražio da ga pomjere jer on voli da igra u Parizu po danu, a organizatori, iako bi im se zbog TV prava i gledanosti više isplatilo da ga stave na teren kasnije su pristali da mu izađu u susret i da mu dozvole da nastupi po danu. 

"Nisam ljubitelj noćnih termina na šljaci, vrlo sam jasan povodom toga. Ne volim da igram na šljaci kada je mrak jer je tada veća vlažnost, loptica je sporija i može biti teško za igranje pogotovo ako je hladno. Mislim da postoji velika razlika kada se na šljaci tenis igra danju i noću", rekao je Rafael Nadal jednom prilikom, tako da on ne krije svoje preferencije. Ni od navijača, a očigledno ni od organizatora.

Rolan Garos počinje od nedjelje, a prvog dana takmičenja gledaćemo Lasla Đerea protiv Danijela Altmajera, Olgu Danilović protiv Martine Trevisan, kao i Aleksandru Krunić u duelu sa Kejti Volnets. Na turniru nastupaju još Novak Đoković, Hamad Međedović i Dušan Lajović od srpskih predstavnika. Novak je naravno prva tema jer brani titulu i ne samo to već će probati da ostane na prvom mjestu ATP liste i nakon ovog turnira što će biti jako teško da se desi jer ne može da upiše nove bodove nego samo brani 2.000 poena osvojenih prošle godine.

A najbolji teniser ikada je na svom prvom treningu održanom u Parizu, na kome je naravno bio i reporter MONDA, odmah naletio na najvećeg rivala! Pozdravio se vrlo srdačno sa Rafaelom Nadalom, a onda prvo imao trening meč sa Hamadom Međedovićem, da bi potom otišao i malo se zabavio boćanjem!

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:31
Novak Djokovic u Areni
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC