• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dogodilo se dvaput u mjesec dana! Novak progovorio o najvećoj misteriji: Hvala što brinete, ali...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zašto je Novak Đoković dva puta drhtao na mečevima? To je misterija koja trenutno zanima sve u teniskom svijetu, a sada su ga novinari pitali.

 Zašto Novaku Đokoviću drhte ruke Izvor: X/Dečak iz kraja/YouTube/Roland Garros

Novak Đoković želi da na Rolan Garosu dođe do 25. grend slema u karijeri, međutim mnogi ga ne vide kao prvog favorita zbog slabijih igara u 2024. godini. Nole još nema osvojen turnir, doživio je već šest poraza, a ono što je posebno počelo da brine njegove navijače je što sve češće ističe da je "motivisanost problem" i da istovremeno ne djeluje fizički spreman kao što smo inače navikli od njega...

Naravno, Đokoviću je punih 37 godina i jasno je da ne može da igra kao u dvadesetim, a posebno je zabrinjavajuće što smo u dva meča ove sezone kod njega primijetili drhtavicu. Vidjeli smo to u Monte Karlu, pa sada na turniru u Ženevi, kada se Đokoviću ruka tresla dok je pio vodu na klupi, što na prvu ne djeluje kao dobar signal pred Pariz.

A o čemu se uopšte radi? Novinari su upitali Novaka Đokovića za drhvaticu na zanimljivoj konferenciji za medije u Parizu pred start Rolan Garosa na kojoj je prisustvovao i MONDO: 

"Ne bih komentarisao to što mi drhti ruka. Hvala svima koji se brinu i kojima je stalo. Druge stvari zdravstvene prirode zadržaću za sebe", objasnio je Novak Đoković koji već duže vrijeme odbija da govori na novinarska pitanja o zdravstvenom stanju, prosto jer ne želi da otkriva sve svojim rivalima.


Podsjetimo, Novak Đoković će turnir početi u utorak (čeka se termin) protiv francuskog predstavnika Erbera, dok je već saznao i čitav put na Rolan Garosu. Za sada znamo da ne može da igra protiv Sinera i Alkaraza, koji su u drugoj strani kostura, dok su u njegovoj Nadal i Zverev.

Danas je Novak Đoković objasnio i da Nenad Zimonjić neće biti sa njim u Parizu i da ima novog člana tima, dok je takođe imao i sparing trening sa Kobolijem. Pogledajte fotografije iz Pariza:

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC