• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković prekinuo saradnju sa trenerom Nenadom Zimonjićem! Sam ide po trofej na Rolan Garosu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković će u Parizu igrati, a Nenad Zimonjić neće biti tu.

 novak djokovic prekinuo saradnju sa nenadom zimonjicem Izvor: EPA-EFE/MARTIAL TREZZINI

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković donio je odluku da ne nastavi saradnju sa Nenadom Zimonjićem koji mu je tokom sezone na šljaci bio jedan od trenera. Nekada prvi dubl igrač planete nije putovao sa Novakom na mali turnir u Ženevi, ali je za to i moglo da se nađe opravdanje jer takmičenje nije bilo iz reda onih najbitnijih - kada se Zimonjić nije pojavio ni u Parizu, postalo je jasno!

Kratkotrajna saradnja koju je Novak Đoković isprobao tokom turnira u Monte Karlu i Madridu okončana je ubrzo, što nikoga ne može da iznenadi. Novak Đoković je od samog početka napominjao da nije siguran da mu je potrebno dugoročno rješenje na poziciji trenera, dok se Nenad Zimonjić našao u timu prvo kao savjetnik tokom priprema u Beogradu, a zatim i na dva turnira bez obaveza da uz prvog na ATP listi ostane u dužem periodu.

Kako prenosi "Sport Klub", Đoković i Zimonjić će krenuti različitim putevima, a sada je gotovo sigurno da će Novak igrati Rolan Garos bez trenera. Ljudi iz njegovog tima, pa možda i dugogodišnji sparing partner Čarli Gomez Erera, mogli bi da preuzmu tu ulogu, odnosno da u Parizu budu glavna osoba zadužena za savjete igraču koji se bori za 25. grend slem titulu.

Podsjećamo, Novak Đoković je tri puta osvajao Rolan Garos, a ove godine brani titulu do koje je stigao prethodne godine protiv Kaspera Ruda. Ipak, navijače brine forma u kojoj se nalazi najbolji srpski sportista - nijednom ove sezone nije stigao do finala na nekom turniru. Na šljaci se utisak malo popravio, pošto je igrao polufinala na dva od tri turnira ali treba imati u vidu da su ga eliminisali Kasper Rud, Alehandro Tabilo i Tomaš Mahač.

(SportKlub/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Grobari RS

Penzija Nole,vrijeme je

Jeste

Jeste svi su krivi što stižu godine i što nemaš više fokus na tenis

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC