• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Detalj na Novakovoj glavi mnogima je promakao! Šta ovo znači pred prvi meč na Rolan Garosu? (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković odradio je prvi trening na Rolan Garosu, a jedan detalj bio je vidljiv. Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

 novak djokovic povreda glave od pada flasice detalj na rolan garosu Izvor: Alain JOCARD / AFP / Profimedia

Novak Đoković još uvijek čeka na prvu titulu u 2024. godini, nije odigrao nijedno finale, pa su očekivanja na Rolan Garosu zbog svega toga još veća. Pritisak i tenzija takođe. Posebno poslije incidenta u Rimu kada mu je flašica pala na glavu i povrijedila ga.

Odradio je Nole u subotu na stadionu "Filip Šatrije" trening sa Hamadom Međedovićem. Nije bilo Nenada Zimonjića, ali jeste jednog detalja koji je mnogima promakao u tom momentu. Na glavi prvog reketa planete mogla je da se vidi jedna promjena. Baš na tom dijelu kose na kom mu je flašica pala na glavu. Šta se tačno tu dogodilo? Vjerovatno će morati Nole sam da objasni.

Zakazana je i njegova obavezna konferencija za medije uoči početka turnira i to na "Šatrijeu" u nedjelju. Jasno je da će biti "milion" pitanja. Kako za glavu, povredu, motivaciju, poraz u polufinalu Ženeve, tako se očekuje i da će biti dosta pitanja o Rafi Nadalu i njegovom duelu u prvom kolu sa Aleksanderom Zverevim.

Izvor: Alain JOCARD / AFP / Profimedia

Dok se sve to čeka, da se vratimo na Novaka i da se podsjetimo šta se sve dešavalo. Poslije pobjede protiv Korentana Mutea (Francuska) na turniru u Rimu, srpski igrač otišao je do publike da podijeli autograme, nešto što stalno radi. Jedan od navijača koji je bio tu, nagnuo se da mu doda nešto za potpis i u tom momentu mu je iz ranca izletjela flašica i pogodila Novaka pravo u glavu. Ostao je da leži na zemlji.

Srećom, povrede su brzo sanirane, što je potvrdilo i snimanje u Urgentnom centru u Beogradu, ali je izgleda to sve ostavilo traga na Novaku. Kako zbog činjenice da je ubjedljivo izgubio od Alehandra Tabila (Čile), pa onda mučenje u Ženevi i protiv Hanfmana (gubio 3:0 u drugom setu) i Grikspora (gubio 5:4 u prvom setu i spasao četiri set lopte). Onda je u polufinalu protiv Mahača izgubio iako je vodio sa 4:1 u prvom setu (6:4, 0:6, 6:1).

Dosta upitnika ima kod Novaka pred Rolan Garos, ali je 25 puta u krarijeri podizao pehare sa četiri najveća grend slema i navijamo da tako bude i ovog puta... Pogledajte i kako je izgledao taj trening u Parizu:

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:31
Novak Djokovic u Areni
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC