• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ovo nije moj tim!" Podraščanin digao glas zbog tri šamara Srbiji: Pola života igram za reprezentaciju...

Autor Dragan Šutvić

Jedan od najiskusnijih igrača odbojkaške reprezentacije Srbije Marko Podraščanin digao glas.

 Odbojka Marko Podraščanin o porazu od Njemačke Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Odbojkaška reprezentacija Srbije doživjela je tri poraza na turniru Lige nacija u Rio de Žaneiru, a dok ne može da se zamjeri "orlovima" što nisu mogli protiv domaćina Brazila, postavlja se pitanje kako su Japan i Njemačka postali sile za Srbiju. Tako je posebno razočaran nakon debakla od Njemačke (3:0) bio iskusni Marko Podraščanin koji je digao glas.

"Prije svega bih čestitao reprezentaciji Nemačke. Iako su se već plasirali na Olimpijske igre, igrali su veoma čvrsto danas. Naravno, željeli smo drugačiji ishod danas, ali oni su igrali bolje. Ne znam zašto, ali su željeli pobjedu više od nas. Nama je trijumf bio baš potreban poslije teških poraza od Japana i Brazila prethodnih dana, ali i dalje smo u igri", rekao je Podraščanin i podsetio da je ostalo još osam utakmica u igri, ali ga jedna stvar brine: "Ovo nije moj tim, ovo nije ekipa koju sam želio i koja će se plasirati na Olimpijske igre. Moramo da igramo bolje!".

Aktuelni šampion Evrope sa Trentinom želio je ovim riječima da razmrda saigrača jer slijede važne utakmice u Otavi, gdje se igra naredni turnir Lige nacija. A osim domaćina Kanade, Srbija igra protiv Holandije, SAD i Argentine. Dakle, ponovo vrlo izazovni protivnici.

"Počastvovan sam jer predstavljam svoju porodicu, prijatelje i državu već 18 ili 19 godina. Bukvalno, pola svog života igram za reprezentaciju. Dajem sve od sebe iz dana u dan, ali danas to nije bilo dovoljno za pobjedu. Ostalo je još osam mečeva, za koje se nadam da meni neće biti posljednji, odnosno da ćemo ih dobiti, ali moramo da idemo korak po korak i da razmišljamo samo o sljedećem protivniku", zaključio je Podraščanin.

Podsjetimo, finalni turnir VI Lige nacija 2024. odigraće se u Lođu, u Poljskoj od 27. do 30. juna. Na finalni turnir će se plasirati Poljska (domaćin) i još sedam najuspješnijih selekcija.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC