• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nije se dobro završilo!" Nadal se posljednji put obratio na Rolan Garosu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rafael Nadal je nakon meča sa Aleksom Zverevom odvojio vrijeme da se obrati publici.

 Rafael Nadal Izvor: Michael Baucher / imago sportfotodienst / Profimedia

Rafael Nadal je vrlo moguće odigrao svoj posljednji meč na Rolan Garosu! U tri seta ga je dobio Aleks Zverev, a nakon meča dobio je šansu da se obrati publici i to je uradio na francuskom jeziku.

"Žellim da vam se zahvalim, ovo je prosto fantastično. Teško je za mene uopšte da pričam u ovom trenutku jer bi ovo mogao da bude posljednji put da igram ovdje. Nisam potpuno siguran u to, možda jeste. Publika je bila fantastično ovdje otkako sam došao. Specijalan trenutak za mene da osjetim ljubav za mene na mestu koje najviše volim", rekao je on. 

"Moram da čestitam Saši na ovom sjanom meču sjajnoj pobjedi. Zaista ti želim sve najbolje u nastavku turnira. Turnir je 2022. bio vrlo težak trenutak za tebe, zaslužio si mnogo i želim ti sreću. Za mene kao što sam rekao i ranije prošao sam kroz dvije teške godine sa povredama koje sam imao. To jeste jedan proces koji je trebalo da se završi sa mojim povratkom ovdje, ali nije se dobro završilo s obzirom na ovakvog protivnika ovdje. Meni je teško reći šta je sljedeće. Velika je šansa da se neću vratiti ovdje. Mnogo se bolje osjećam nego prije dva mjeseca. Uživao sam ovdje sa porodicom", dodao je on.

"Možda i za dva mjeseca kažem da je dosta, ali nemam još taj osjećaj. Želim svakako da se vratim za Olimpijske igre ovdje na ovaj teren. To me motiviše, to će biti jedna nova šansa i nadam se da ću biti spreman za to. Neke prosto divne stvari sam uradio tokom karijere na ovom terenu. Nešto čemu nisam mogao da se nadam da ću uspjeti. To je bio jedan divan proces, svaka godina je bila drugačija, svaka specijalna, svi koji rade ovdje na RG, svoi koji iza scene rade da ovo bude tako moram da im se zuahvalim, Onda mojoj porodici, timu, prijateljima.. Svima. Da se zahvalim svima koji su mi pomogli u karijeri i životu. To je nešto nezaboravno i hvala vam iz dubine srca i nadam se da ću vas opet vidjeti."

(MONDO, N. L.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC