• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kecmanović o predaji meča na Rolan Garosu: "Povraćao sam od jutros, ne znam šta mi je!"

Autor Nemanja Stanojčić

Miomir Kecmanović otkrio je šta se dogodilo i zašto je predao meč Danilu Medvedevu. /Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića./

 Miomir Kecmanović predao meč na Rolan Garosu povraćao  Izvor: EPA-EFE/YOAN VALAT

Miomir Kecmanović nije uspio da završi meč protiv Danila Medvedeva na Rolan Garosu. Za oko sat vremena igre osvojio je samo jedan gem (6:1, 5:0) i tada je prišao ruskom igraču i pružio mu ruku, morao je da preda meč. Objasnio mu je da nije u stanju da nastavi meč.

Srpski novinari čekali su ga na konferenciji sve do 15 časova, što dovoljno govori u kakvom stanju je bio, pošto nije došao odmah poslije predaje. Čim je sjeo, otkrio je šta se dogodilo. "Jutros, kada sam ustao, povraćao sam nekoliko puta, sada još nekoliko puta. Kada se raspadaš, teško je igrati sa igračem kao što je Medvedev. Od jutros je bilo tako, ne znam šta je u pitanju", počeo je Miomir.

Pokušao je na razne načine da se spremi za meč, nije mu to pošlo za rukom. Tražio je i medicinski tajm-aut u pauzi između dva seta "Probao sam da mi daju neke tablete, ali sam morao da predam. Trudiš se, vodiš računa o ishrani, radiš isto svaki dan. Ponekad se ovako nešto desi. Jedem isto svaki dan. Sad mi je malo lakše, kad sam se ispovraćao."

Dao je zatim kratku retrospektivu sezone. "Australija je bila baš dobra. Poslije sam imao problema s leđima, nisam mnogo trenirao, nisam dobro ni odigrao poslije toga. Šljaka nije bila tako loša - uglavnom sam gubio od boljih igrača, dobijao i neke dobre. Kako obično ide šljaka, zadovoljan sam. Prijavio sam Hertogenboš, vidjećemo da li ću to igrati odmah prve nedjelje travu ili ću u Kvins ili Hale.

Šta se dešava sa Olimpijskim igrama? "Ne znam još, nisam siguran ni da li ću ući. Zavisi od toga. Poslije toga, u zavisnosti od kvalifikacija vidjeću da li ću se prijaviti i za druge turnire", zaključio je Kecmanović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC