• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković poslao poruku rivalu prije nego što se povukao

Novak Đoković je želio da Kasperu Rudu prvom javi da se povlači sa Rolan Garosa, čime je pokazao da je fer-plej kod njega na prvom mjestu.

 Đoković javio Rudu da se povlači Izvor: Twitter/DjokovicFan_/Screenshot

Novak Đoković povukao se sa Rolan Garosa zbog povrede koljena, a ovu odluku je organizatorima saopštio još u utorak. Morao je to da učini jer su rezultati magnetne rezonance bili loši, pokazali su da je pokidao medijalni meniskus, tako da je Đoković umjesto u sredu na terenu protiv Kaspera Ruda - bio na operacionom stolu.

Ono što je zanimljivo je da je Đoković mogao da čeka i srijedu, da odigra nekoliko gemova i vidi kako se njegovo koljeno osjeća, već je uz pomoć "pejnkilera" pobijedio Musetija, međutim nije imao dilemu da će odustati ranije. Takođe, Đoković je tim potezom takođe pokazao da je veliki džentlmen pošto je "dao" više odmora Rudu, pošto je sada otkriveno da je prvo Norvežaninu javio da će se definitivno povući.

"Poslao mi je poruku da neće igrati, poželio mi je sreću... Novak je veliki uzor i svima posveti vrijeme. Pročitao sam poslije da je bio na operaciji i nadam se da će se uskoro vratiti", rekao je Kasper Rud tokom razgovora sa Matsom Vilanderom na "Eurosportu", još jednom pokazavši koliko je Nole dostupan svojim kolegama.


Njih dvojica su inače dobri prijatelji, pozdravljali su se već na Rolan Garosu u teretani što su zabilejžile kamere, a do sada su već odigrali šest mečeva. Pet je dobio Đoković, od čega je jedno i finale Rolan Garosa prošle sezoone. Nole je slavio po dva puta u Rimu i na završnom mastersu u Torinu, dok je Norvežaninu pripala do sada jedina pobjeda u polufinalu Monte Karla prije nekoliko sedmica.

Rud u ovom trenutku inače igra polufinale Rolan Garosa protiv Aleksandera Zvereva i vidjećemo koliko će mu svježina pomoći da se plasira u svoje novo finale. Tamo već čeka Karlos Alkaraz koji je bio bolji od novog broja jedan, Janika Sinera.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC