• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak pitao publiku "Da li plačete?" Navijaju protiv najboljeg ikad, ovako im je zapušio usta! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković pronašao još jedan način da pecne publiku u Londonu.

 Novak Đoković pitao publiku da li plače Izvor: X/frani2312media/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković savladao je italijanskog igrača Lorenca Muzetija 3:0 u polufinalu Vimbldona, pa će u nedjelju protiv Karlosa Alkaraza igrati za 25. grend slem titulu. Meč protiv mladog Muzetija bio je teži nego što rezultat (6:4, 7:6, 6:4) pokazuje, a srpski teniser imao je problema čak i u posljednjem gemu kada je imao mali sukob sa ljudima na tribinama.

Nakon što u devetom gemu trećeg seta Đoković nije uspio da iskoristi tri meč lopte na servis Muzetija, došlo je vreme na deseti gem u kojem je servirao za pobjedu. Nije krenulo dobro - Lorenco je imao brejk loptu i mogao je da se potpuno rezultatski vrati u taj dio meča... Svoju posljednju šansu tokom okršaja nije iskoristio, a Novak je iste sekunde iskoristio priliku da "pecne" publiku na Centralnom terenu.

Rukama je simulirao plakanje, prstom je pokazao na preieo ispod očiju i kao da je navijače na stadionu pitao da li plaču jer Muzeti nije uspio da napravi brejk. Bilo je i više nego jasno na šta Novak aludira na tim trenucima jer je dobro poznato da posljednjih godina nema baš preveliku podršku u Londonu. Pogledajte Novakovu reakciju:

Da Novak nije u najboljim odnosima sa navijačima pokazuje i meč protiv Holgera Runea, kada mu je jedan dio navijača zviždao pod maskom navijanja za njegovog rivala. Đoković se u izjavi nakon meča obračunao sa onima koji dolaze na teniske mečeve, a nemaju poštovanja prema igračima koji im priređuju spektakl na terenu.

"Svi navijačima koji imaju respekt hvala što su došli ovdje, njima čestitam iz dubine srca i duše. A svim onima koji su odabrali da me ne poštuju želim laaakuuuu nooooć. Laaakuuu noooć. Laaakuuuu noooć, laakuuu nooooć", rekao je Novak na terenu pre nekoliko dana i dodao: "Znam da su navijali za Runea, ali ja više od 20 godina na turu i znam šta je šta. To je bio izgovor za zviždanje meni. Igrao sam u mnogo težim okruženjima, vjerujte mi, ne možete da me dotaknete."

Pošto već godinama znamo da Novak Đoković najbolje igra kada publika nije na njegovoj strani, jer je navikao da Rodžer Federer i Rafael Nadal budu miljenici ljudi sa tribina, od najboljeg srpskog sportiste očekujemo spektakl. Bez obzira kako se završi meč protiv Karlosa Alkaraza, Novak je najbolji teniser svih vremena, ali možda ne bi bilo loše da se to "podvuče" još jednom grend slem titulom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC