• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubav Novaka i Tare najljepši detalj Vimbldona: Slike Đokovića iz Londona će vas oduševiti! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković se na travi Vimbldona igrao sa ćerkom Tarom, a njihove zajedničke fotografije će vas oduševiti.

 Novak Đoković i Tara Đoković igraju se na teniskom terenu Izvor: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković priprema se za polufinale Vimbldona protiv Lorenca Muzetija, a pošto nije igrao četvrtfinalni meč jer se Aleks de Minor povukao, u Londonu je imao malo više slobodnog vremena. Prethodnih dana to vrijeme iskoristio je za treninge sa Nikom Kirjosom koji mu je sada praktično glavni sparing partner, ali i za igru sa nasljednicima.

Stefan i Tara bili su redovni na tatinim treninzima prethodnih dana, a čak i kad nisu imali reket u rukama bili su u centru pažnje. Tako su dirljive slike igre Novaka i Tare na jednom od manjih terena u Londonu privukle mnogo pažnje i oduševile sve navijače najboljeg tenisera u istoriji. na njima se može vidjeti čista ljubav oca i ćerke!

Novak je grlio Taru dok su oboje ležali na travi Vimbldona, a u jednom trenutku je svoju ljubimicu okrenuo naglavačke. Ove scene potpuno su se uklapale u Novakovu priču od prije nekoliko dana.

"Od dvoje roditelja, ja sam onaj ko je zadužen za njihove aktivnosti, sport, zdravi životni stil. Jelena prevrće očima dok ovo pričam, ali ja sam taj koji ih podsjeća na značaj sporta, tenisa, bilo kog, samo je važno da budu aktivni", rekao je Novak.

Pogledajte kako je izgledala igra Tare i Novaka:

Podsjećamo, Novak Đoković je prethodnih nekoliko pobjeda proslavio sviranjem violine, baš zbog Tare. Ćerka Novaka Đokovića počela je prije nekoliko mjeseci da se bavi muzikom, a upravo joj je violina omiljeni instrument i za sada uči da ga svira. Novak nije proizvodio nikakve zvukove jer je reketom i rukom simbolizovao sviranje violine, ali jasno je da na teniskoj sceni svi igraju po njegovim notama. Već godinama. 

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC