• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodik o Đokoviću: "Protiv najvećeg svih vremena se kladite na svoju odgovornost!"

Autor Dragan Šutvić

Đoković je još jednom ostavio u šoku cijeli svijet, pa tako i bivšeg tenisera.

 Endi Rodik o Novaku Đokoviću Izvor: Youtube/Wimbledon/screenshot

Novak Đoković će protiv Karlosa Alkaraza igrati finale Vimbldona, samo pet nedjelja nakon što je u Parizu operisan zbog povrede meniskusa koju je zadobio tokom meča protiv Franciska Serundola na Rolan Garosu. Morao je da se povuče sa drugog grend slema u sezoni i mnogi su bili skeptični da će se oporaviti za treći grend slem u sezoni. Među njima, vjerovatno, nije bivši teniser Endi Rodik.

Svojevremeno veliki rival Novaka Đokovića na terenu, a imali su i sitnije čarke zbog dužeg jezika Amerikanca, oglasio se na društvenim mrežama nakon što je srpski teniser savladao Lorenca Muzetija. Đokovićev uspjeh da se brzo vrati na teren i zatim stigne do finala Vimbldona ostavio je bez teksta Rodika!

"Novak je u finalu Vimbldona nekoliko nedjelja nakon što je operisao koljeno. Imam jednog momka u svom fantazi bejzbol timu, kojeg je prije šest nedjelja loptica pogodila u nogu i tek juče je počeo da hvata lopte... Veliki su veliki. Nisam mislio da je to moguće. Kladite se protiv najvećeg svih vremena na svoju odgovornost. Svaka čast", napisao je Endi Rodik.

Rodik je između 2000. i 2012. godine bio profesionalac u singlu, a dubl je igrao još tri godine duže. Odlučio je 2015. godine da definitivno stavi tačku na karijeru, koja je bila sasvim respektabilna. Svojevremeno je bio svjetski broj jedan, osvojio je 32 titule među kojima su US open 2003. godine i pet Mastersa. Još četiri puta igrao je grend slem finala, od čega tri puta na Vimbldonu gdje je njegov razoran servis dolazio do izražaja.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC