• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mi smo iz Srbije, znamo kako je kad se ratuje! Lazetić stigao u Izrael i odmah priznao: Bio sam katastrofa!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Žarko Lazetić je predstavljen u Makabiju iz Tel Aviva.

 Žarko Lazetić je predstavljen u Makabiju iz Tel Aviva Izvor: MN PRESS

Svi su očekivali da Žarko Lazetić ponovo povede TSC u Evropi ove sezone, ali je onda on otišao u Izrael! Nekadašnji fudbaler Partizana je preuzeo Makabi iz Tel Aviva, a sada je zvanično predstavljen u ovom klubu. Ukratko je predstavio svoju filozofiju kluba i igre. 

"Hvala na dobrodošlici, veoma sam uzbuđen što sam dio ovako velikog kluba. Moja filozofija je da pomognem igračima da pokažu sve od sebe, da igraju atraktivan fudbal i daju golove. Kada smo bez lopte, želim da je što prije vratimo u naš posjed. To su neki segmenti na kojima radimo svakodnevno i nadam se da ćemo uskoro izgledati kako želim", kazao je Lazetić.

U igračkim danima osim za Obilić, Beograd, Bežaniju, Partizan, Vojvodinu, Bežaniju i Javor igrao je i u inostranstvu, ali je sada istakao da je mnogo bolji trener nego što je bio igrač. 

"Bio sam katastrofalan igrač, mnogo sam bolji kao trener nego što sam bio fudbaler - tu nema dileme. Velika mi je čast što sam ovdje, imam veliki motiv i velika očekivanja. Moj tim i ja znamo gdje smo i koliko su velika očekivanja navijača. Želim da damo sve od sebe. Pomoći ću igračima da pokažu svoje sposobnosti u potpunosti u svakoj utakmici", dodao je Lazetić. 

Otišao je Lazetić u Izrael iako tamo bukti rat, a istakao je da će se i njegova porodica preseliti u Izrael. Kao neko ko dolazi iz Srbije nije mu strana situacija u kojoj će se naći. 

"Moja porodica će doći uskoro. Mi smo iz Srbije, znamo kako je tokom ratnog stanja. Mogu samo da kažem da se nadam da će sve uskoro biti dobro i da će se život nastaviti bez ikakvog problema", završio je Lazetić.

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC