• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dva je malo, parkiraćemo tri autobusa!" Lazetić "prijeti" Zvezdi: Sa nama im bilo najteže!

Autor Dragan Šutvić

Žarko Lazetić optimista pred meč Crvene zvezde i TSC-a na "Marakani".

 Crvena zvezda TSC najava Žarko Lazetić Izvor: Milan Rasic/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda u četvrtak od 19 časova dočekuje TSC iz Bačke Topole u okviru 33. kola Superlige, a uz pobjedu - i ako Partizan ne savlada Vojvodinu - mogu odmah da proslave 35. šampionsku titulu. Ali, da bi fudbaleri Vladana Milojevića uspjeli u tome, biće potrebno da protiv TSC-a odigraju mnogo bolji meč nego proteklog vikenda na "Karađorđu" (0:0).

"Sigurno je da Zvezda ima izuzetan tim i da to pokazuje iz godine u godinu i teško je reći nešto novo o njihovom kvalitetu. Nedavno smo igrali protiv njih, jasno nam je koliko su opasni, ali mi planiramo da ostanemo svoji. Uvijek sa zadovoljstvom gostujemo Zvezdi ili Partizanu i privilegija je igrati na tim stadionima, pogotovu u poziciji u kojoj smo poslije dobre utakmice i puni samopouzdanja. Pokušaćemo da meč držimo pod kontrolom, iako smo svjesni da je na Marakani to nemoguće svih 90 minuta. Spremamo se za sve faze igre, poštujemo protivnika, ali ne plašimo se. Kao i uvijek idemo na pobjedu svjesni da moramo biti još bolji nego protiv Partizana, a to će biti veliki izazov. Za nas je ovo velika utakmica iz koje ćemo pokušati da izvučemo najveći mogući benefit", rekao je Lazetić.

Trener kluba iz Bačke Topole je rekao da misli da je upravo TSC pružio najbolji mogući otpor Crvenoj zvezdi: "Smatram da im je meč protiv nas bio jedan od boljih, što se tiče defanzive i intenziteta. Na utakmicama poslije derbija i mijenjanja tima, nisu bili na svom nivou. Pažnju obraćam samo na duele u kojima su bili zaista dobri", naglasio je on.

Lazetić dodaje i da su njegovi igrači protiv Partizana "bili perfektni" i da sada moraju da budu još bolji, a ne smiju da se "smrznu" kao što se desi nekima na "Marakani": "Ja pred prošli meč sam se šalio da ćemo parkirati dva autobusa ako treba, ali pošto to nije bilo dovoljno možda ćemo morati da utjeramo i treći i tako probamo da pobijedimo. Naravno imamo plan i strategiju, igrači znaju šta treba da rade i ostaje nam da to pokušamo da sprovedemo u djelo. Ambijent i teren će kao i uvijek biti dobri, tu su svi uslovi za vrhunsku utakmicu i videćemo kako će se završiti", zaključio je on.



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC