• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Borjan, ovako stoje stvari: Kolike su šanse da se vrati na Marakanu?

Autor Dragan Šutvić

Da li će se Milan Borjan vratiti u Zvezdu?

 Da li se Milan Borjan vraća u Crvenu zvezdu  Izvor: Mladjan Ivanovic/© MN press, all rights reserved

Na dan kada je najavljen transfer prvog golmana Crvene zvezde Omrija Glazera, logično je bilo pomisliti na Milana Borjana. Dugogodišnji kapiten i jedan od stubova šampionskih timova crveno-bijelih i dalje je pod ugovorom sa klubom sa "Marakane", iako je na pozajmici u Slovanu iz Bratislave. Međutim, nije realno da će on ponovo braniti za crveno-bijele.

Iako je u ljeto 2022. godine potpisao ugovor do 2026, kada će imati skoro 39 godina, u ovom trenutku djeluje realnije da Borjan postane dio Zvezde kao operativac ili funkcioner kluba. Kada Glazer bude napustio crveno-bijele poslije godinu dana i ostavljenog odličnog utiska, Zvezda će se po svemu sudeći okrenuti drugim rješenjima za mjesto "jedinice".

"Borjan je otišao, mnogo je dao Crvenoj zvezdi, njemu su vrata uvijek otvorena i on će se vratiti u Zvezdu, vjerovatno u nekoj rukovodećoj poziciji. Zaslužuje da bude ovdje", reao je direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić prošlog ljeta o Borjanovoj budućnosti.

Najznačajniji Zvezdin golman u "postbarijevskoj" istoriji kluba branio je za Zvezdu od 2017. do 2023, ostavio dubok trag i ukupno nastupio na 275 utakmica, uz šest osvojenih titula, tri pehara nacionalnog Kupa i dva nastupa u Ligi šampiona.

Trener crveno-bijelih Vladan Milojević ovog proljeća raspolaže i sa rezevnim golmanom Zoranom Popovićem (35), kome ugovor ističe krajem juna, kao i sa mladim Ivanom Gutešom (22), koji se zimus vratio u klub iz Grafičara, a prethodno je bio pozajmljen i BSK Borči.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC