• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne očekujte da ja nekoga puštam!" Žarko Lazetić: Nije korektno da sad pričam o tome

Žarko Lazetić je bio ponosan na svoje igrače nakon pobjede nad Partizanom, a istakao je da za sada ne želi da priča o dolasku u crno-bijeli tabor.

 Žarko Lazetić izjave nakon pobjede nad Partizanom Izvor: MN PRESS

Žarko Lazetić je na klupi TSC-a uspio da pobijedi i Partizan! Poslije pobjede nad crno-bijelima je po svemu sudeći zapečatio sudbinu Igora Duljaja na klupi kluba iz Humske, a nakon utakmice je istakao da je njegov tim dominirao i nije dozvolio rivalu nijednu šansu. 

"Partizan nam nije napravio šansu, kapa dole svim našim igračima. Bili smo malo nestrpljivi u prvom poluvremenu, u nastavku dosta dobri sa loptom, na kraju je došla velika pobjeda. Očekivali smo veći posjed, domaćin je bio dosta pasivan. Nije bilo jurnjave i tranzicije koja bi crno-bijelima više odgovarala. Na Nathovo majstrostvo nismo mogli da utičemo. Najmirniji sam na ovim utakmicama, mogli smo i da izgubimo, ali to ne bi promijenilo zadovoljstvo. Ovi momci su pomjerili mnoge granice, kako igraju, koliko uspijevamo da budemo konkurentni", istakao je Lazetić posle meča. 

Na kraju je pobjedu donio Saša Jovanović i to sa klupe. Nakon što je Ćirković donio prednost svom timu Bibras Natho je izjednačio da bi nakon toga u 77. minutu Jovanović pogodio za 2:1.

"Jovanovića štedimo, ima neke probleme, želimo svježeg igrača. Nekad je bolje da imamo pojedinca sa 20 pravih minuta, nego 70 ili 90 minuta bez ikakvog učinka. Često rotiramo, nikad nismo izveli isti tim dva kola zaredom. Da smo izgubili možda bi me pitali zašto Jovanović nije počeo. Imao sam dvije dileme za sastav, jedna je bila vezana za Sašino učešće u timu. Iza svega ovoga stoji naša posvećenost, dobro funkcionišemo kao tim", dodao je on.

Nekadašnji fudbaler crno-bijelih djeluje posebno motivisano kada igra protiv bivšeg kluba.  "Tako se čini, ali često smo gubili, posebno na domaćem terenu. Igrali smo ovdje 0:0 i 1:1, spašavali živu glavu, za ovo sada cijelom timu svaka čast. Partizan je dio mog života. Ne bih bio u TSC-u da nisam radio u Humskoj. Niko ne treba da očekuje da ja nekog puštam ili da se više dokazujem protiv crno-bijelih. Jednostavno, lako je motivisati igrači za ovakvu utakmicu."

Na kraju su novinari pitali Lazetića i da li vidi sebe na klupi ekipe iz Humske u budućnosti. "Zna se šta Partizan predstavlja u našem fudbalu. Živimo u sadašnjosti. Crno-bijeli imaju trenera i dobru sezonu. Nije korektno da sad pričam o tome, prije svega zbog mog klubu. Napredujemo i TSC i ja, dokle god je tako guraćemo dalje zajedno", zaključio je Lazetić. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC