• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantna poruka srpskog sportiste zbog Iman Helif: "Ja u samoodbrani odgurnem ženu..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji sportista Nenad Pagonis prokomentarisao nastup Alžirke na Olimpijskim igrama.

 Nenad Pagonis komentarisao nastup Iman Helif Izvor: Youtube/ MMA INSTITUT

Olimpijske igre u Parizu donijele su veliku kontroverzu svjetskom boksu - Alžirka Iman Helif rođena je kao žena i čitavog života takmiči se u ženskim kategorijama, ali je sa Svjetskog prvenstva 2023. godine izbačena zbog povišenih muških hormona. Tada je utvrđeno da ima povišen nivo određenih hormona, a nije precizirano kojih, pa je Međunarodni olimpijski komitet stao na njenu stranu i dozvolio joj da nastavi da se bori.

Ova odluka izazvala je mnogo kontroverzi nakon što je u Parizu savladala Anđelu Karini iz Italije, koja se nakon samo 46 sekundi u ringu i dva razorna udarca u lice povukla sa takmičenja. To je iznerviralo brojne ljubitelej sporta, pa između ostalog i nekadašnjeg srpskog borca Nenada Pagonisa, koji se przge samo dva mgeseca susretao sa optužbama za nasilje u porodici koje je prijavila njegova supruga.

"Ja u samoodbrani odgurnem ženu koja me je napala, proglase me nasilnikom, razapnu na stub srama. Ovaj prebije ženu na Olimpijadi pred svima daju mu zlatnu medalju", napisao je na svom Instagram profilu nekadašnji srpski sportista Nenad Pagonis.

Podsjećamo, Pagonis je početkom juna 2024. godine optužen za nasilje u porodici, a tada se pisalo da je supruzi polomio rebra. Njegov advokat demantovao je te navode, a sud mu je odredio kućni pritvor koji je kasnije ukinut. Pagonis je u izjavama tvrdio da je suprugu odgurnuo u samoodbrani nakon što je ona njega napala, a kasnije je istakao i da svi koji ga poznaju znaju da ne bi ni mrava zgazio.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC