• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandar Komarov razbio Amerikanca - ruski Srbin u četvrtfinalu OI!

Autor Dragan Šutvić

Aleksandar Komarov iz Rusije koji predstavlja Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu slavio u prvoj rundi na Olimpijskim igrama.

 Rvanje Olimpijske igre Aleksandar Komarov u četvrtfinalu  Izvor: Eurosport/Screenshot

Srpski reprezentativac u rvanju Aleksandar Komarov pobijedio je danas u prvoj rundi na Olimpijskim igrama u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 87 kilograma. Rus iz Sankt Peterburga, koji nastupa pod srpskom zastavom, pobijedio je Amerikanca Džona Pejtona Džejkobsona 10:0 i tako se plasirao u četvrtfinale takmičenja!

To znači da je sada već ozbiljno blizu medalje, a već oko 14.30 časova opet bi trebalo da se bori, vidjećemo da li protiv Rafika Husjnova iz Azerbejdžana ili Davida Losoncija iz Mađarske.

Prethodno je eliminisan Mate Nemeš koji se borio u istoj disciplini, samo do 67 kilograma, s tim da ima šansu da kroz repasaž dođe do bronze. Polufinala su zakazana za večeras od 18.15, a ukoliko bude repasaža, Nemeš će se boriti u četvrtak od 11 časova.

Komarov je inače evropski šampion u rvanju, a dolazi iz Sankt Peterburga. Komarov je oženjen inače Nevenom Vulović, bivšom rvačkom reprezentativkom Srbije i oboje žive u Kragujevcu. Kao reprezentativac Srbije nastupa od kraja 2023. godine.

"Veoma sam srećan i zadovoljan. Kada sam 2021. upoznao Nevenu, odlučili smo da živimo u Srbiji, mnogo sam razmišljao o tome da postanem reprezentativac Srbije. Srbija je moja nova sportska šansa", ispričao je Komarov koji nastupa i za klub iz Kragujevca.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC