• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siner otima redom Novaku: Poslije doping skandala riješio problem na Đokovićev račun!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Janik Siner zna ko je najveći ikada i od koga treba da "prepiše" recept za uspjeh.

 Janik Siner zaposlio fizioterapeuta koji je radio s Novakom Đokovićem Izvor: Instagram/reket.iranje

Nastavlja Janik Siner da "krade" recept za uspjeh Novaka Đokovića! Nakon što je prvo objavio da je počeo da radi sa dugogodišnjim kondicionim trenerom najboljeg tenisera ikada Markom Panikijem, sada je izbacio sliku i potvrdio da je u svoj štab uvrstio i Ulisesa Badija, fizioterapeuta koji je pravio čuda sa Novakom. 

Novak se sa Panikijem rastao tokom ove godine u aprilu, a sa Badijom je radio do kraja 2022. Umjesto Badija u štab je stigao Klaudio Cimalja, a Badio je sa Đokovićem radio od maja 2017. godine. prvo je bio u paru sa Miljanom Amanovićem, a kasnije je radio i samostalno. Najviše je bio u centru pažnje pošto je pomogao Novaku da riješi veliki problem sa laktom, ali i 2021. godine. Tada je na Australijan openu pukao mišić stomaka srpskom teniseru, a uz pomoć Ulisesa Badija uspio je Đoković ne samo da sanira povredu nego i da osvoji trofej. 

Što se tiče Marka Panikija, on je od 2018. do aprila radio sa Novakom, a onda je riješio Đoković da potpuno promijeni svoj stručni štab i da povjerenje nekim novim ljudiima. On ima 60 godina i bio je sportista, bavio se atletikom i skakao je udalj. Došao je kod Đokovća na preporuku Marijana Vajde, a radio je sa atletičarima i teniserima. Prije Novaka je sarađivao sa Frančeskom Skijavone, Li Na, Svetlanom Kuznjevocom, Danijelom Hantuhovom, Karin Knap, Fabiom Fonjinijem, Kristijanom Garinom, Ivom Karlovićem, Filipom Kolšrajberom, Leonardom Majerom, Simoneom Bolelijem...

Inače Siner je riješio da mijenja stvari u svom stručnom štabu nakon što je poslije doping skandala otpustio saradnike Đakoma Naldija i Umberta Feraru. Dva puta je pao na doping testovima i za to okrivio nemar svog tima. Prošao je nekašnjeno i sada je ubjedljivo prvi na ATP listi, gdje će i ostati na kraju sezone ako se nešto senzacionalno ne desi.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mima

A može da mu uzme sve njegove trenere, ali nikada neće biti kao Novak, jer Novak nikad nije imao gkedanje kroz prste ni za neku malu grešku, a ne za doping kao on, bio mi jr simpatičan i navijala sam za njega od ovih mladjih ali posle doping afere, nikada neću poverovati da na pošten način pobedjuje.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC