• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Komentar Jelene Đoković je hit na internetu: Siner doveo trenere, a onda se oglasila Novakova žena

Janik Siner uzeo u svoj tim dvojicu bivših saradnika Novaka Đokovića, ali Jelenu neće moći.

 Jelena Đoković ne želi kod Sinera Izvor: Instagram/djokernole/Printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u budućnosti se neće zamarati "malim" turnirima i velika očekivanja imaće samo kada igra na grend slemovima ili u dresu Srbije. Sa druge strane, njegove brojne rekorde pokušavaće da obori mlađa garda svjetskog tenisa - pa je tako Janik Siner rešio da se okruži ljudima koji znaju kako se stiže do vrha.

Nekadašnji saradnici Novaka Đokovića Ulises Badio i Marko Paniki postali su dio Sinerovog tima, što je natjeralo suprugu najboljeg tenisera svih vremena da se oglasi na Instagramu. Dok Italijan okuplja oko sebe ljude koji su pomogli Novaku da bude najbolji, Jelena je riješila da objasni čitavog svijetu da ona neće preći kod Janika.

"Ja se ne dam!!!", napisala je Jelena Đoković i stavila u poruku i emodžije koji plaču od smijeha. Njena reakcija nasmijala je i sve teniske fanove, kako u Srbiji tako i među Novakovim inostranim navijačima.

Kakav tim pravi Janik Siner?

Italijanski teniser i trenutno prvoplasirani na ATP listi prethodnih dana dobio je dva važna pojačanja u stručnom štabu. U Sinerovom timu sada su Novakov nekadašnji fizioterapeut Ulises Badio, kao i bivši kondicioni trener Marko Paniki. Obojica su godinama i u više navrata sarađivali sa najboljim teniserom svih vremena, ali su svoje pozicije napustili kada je Novak Đoković odlučio da promijeni kompletan tim ljudi sa kojim radi.

Siner je iskoristio to što su obojica bili "na tržištu", pa ih je pokupio i priključio svom timu. Njemu su bili potrebni novi saradnici nakon što je zbog doping afere podelio otkaze u svom timu. Otkaze su dobili Umberto Ferara i Đakomo Naldi koji su mu godinama bili veoma bliski, a koji su označeni kao glavni krivci za to što se u njegovom tijelu našla nedozvoljena supstanca klostebol.

Novakova i Jelenina ljubavna priča

Sa druge strane, Siner neće moći da "ukrade" Jelenu Đoković. Dok su njegovi novi saradnici promijenili tim u kojem rade, Jelena Đoković ostaje vjerna suprugu koji joj je ljubav još iz školskih dana. Novak i Jelena su zajedno gotovo dvije decenije, a upoznali su se dok su još išli u školu.

Novak je u prošlosti često govorio da mu je Jelena najveći oslonac u karijeri i da su zajedno prošli najteže trenutke - čak ga je ona ubijedila da nastavi sa profesionalnim igranjem tenisa kada se dvoumio da li je to pravi potez. Ljubav su krunisali brakom koji je jedan od najskladnijih u svjetskom sportu, a naslednici Stefan i Tara već godinama su hit na svim turnirima koje tata igra i uglavnom osvaja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC