• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjevačica zbog Novaka dobila 10.000 evra: Đoković htio da je čuje, a to papreno košta

Pjevačica Kamelija dobro naplatila to što je pjevala Novaku Đokoviću i Grigoru Dimitrovu.

 Pjevačica Kamelija papreno naplatila nastup Đokoviću Izvor: Instagram/kamelia_official/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković odlučio je da napravi kratku pauzu u karijeri nakon što je igrao za Srbiju u Dejvis kupu i donio dvije pobjede protiv Grčke za opstanak u Svjetskoj grupi. Odmah nakon tih obaveza uputio se u Bugarsku na revijalni meč protiv velikog prijatelja Grigora Dimitrova, a tamo je najmanje bilo tenisa.

Grigor i Novak su se skidali pred punom halom, pjevali narodnjak koji je i u Srbiji veoma popularan, a usput i pustili klince da odigraju nekoliko poena i dožive iskustvo koje će zauvijek pamtiti. Nakon meča se žurka preselila u klub, gdje su Novak Đoković i Grigor Dimitrov ponovo zajedno pjevali, ali ovog puta uz Kameliju, poznatu bugarsku folkerku.

Svoj veliki hit "Luda po tebe" zapjevala je na uvce najboljem teniseru svih vremena, a to je naplatila čak 10.000 evra! Lokalni mediji tvrde da je žurka potrajala sve do pet časova ujutru, pa se može reći da je Kamelija u potpunosti opravdala zarađeni novac jer je cijelu noć zabavljala posebne goste. Ovako izgleda Kamelija:

Proslava je organizovana u poznatom klubu u Sofiji, ali u potpunoj tajnosti. Na nju je kasnije pozvan čak i gradonačelnik Sofije, a Kamelija je za "debeo" honorar pristala da se pojavi iako tih dana nije trebalo da bude u glavnom gradu Bugarske. Na kraju krajeva, ne javlja se svaki dan prilika da se pjeva pred Movakom Đokovićem, pa je nekadašnja "Playboy" zečica iskoristila šansu i da dobro zaradi i da napravi jedan od najvećih nastupa u karijeri.

Inače, njena pjesma "Luda po tebe" je kopija pjesme Lepe Brene "Luda za tobom", ali prepjevana na bugarski jezikom, sa muzičkom podlogom koja je ukradena iz Grčke. Na Balkanu je veliku popularnost stekla nakon "Južnog vetra", u kojem se koristila baš bugarska verzija numere.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC