• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crnogorac divljački polomio vilicu Srbinu: Pogledajte incident u bazenu, snimak sve govori

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte kako je Vuk Milojević teško povrijeđen poslije udarca Vladana Spaića.

 Pogledajte kako je Vuk Milojević teško povrijeđen Izvor: Twitter/YagoBofill/Screenshot

Srpski vaterpolista Vuk Milojević teško je povrijeđen na meču svog Jadrana i Marseja u Ligi šampiona. Njega je protivnički igrač Vladan Spaić, inače reprezentativac Crne Gore, pesnicom udario u glavu poslije šuta, nakon čega je Vuku Milojeviću polomljena vilica i ima dislokaciju tri zuba.

Sada se pojavio i snimak incidenta na kome se vidi i kako je Milojević povrijeđen, a nema sumnje da će Spaić morati da objasni svoj nesportski potez. Pogledajte kako je Milojeviću polomljena vilica:


"Iako nas je ovo i te kako poremetilo tokom meča, najvažnija stvar je da se Vuk Milojević oporavi što prije", saopštili su odmah  nakon susreta z Jadrana objašnjavajući povredu koju je zadobio njihov mladi vaterpolista, inače u "tijesnom" porazu od 13:11 u prvom kolu Lige šampiona.

Ovim povodom oglasio se i Strahinja Rašović, Milojevićev saigrač iz kluba i reprezentacije:

"Bio sam žrtva nasilja tokom utakmice! Sve dok se ovakvo ponašanje toleriše, ovakve stvari će se dešavati. Kazna od jedne, dvije ili tri utakmice suspenzije neće promijeniti način razmišljanja takvih igrača. Vjerujem da igrači koji ugrožavaju tuđe karijere treba da budu izbačeni iz sporta na barem jednu sezonu. Vaterpolo je sport za muškarce, koji igraju pravi šampioni i iskreni sportisti – kukavice nemaju mjesta u našem sportu. Stojim uz svog prijatelja i saigrača, Vuka Milojevića”, poručio je Strahinja Rašović.

Vuk Milojević je bivši igrač Crvene zvezde, koji je tokom ljeta prešao u Jadran, a imao je ulogu i u vaterpolo reprezentaciji Srbije kod Uroša Stevanovića. Nastupao je za "delfine" tokom Evropskog prvenstva u januaru u Hrvatskoj, bio je član tima koji je igrao i na Svjetskom prvenstvu u Dohi, ali ga nije bilo na Olimpijskim igrama u Parizu gdje je osvojeno zlato.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC