• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO:"Ide Zlaja, ide Zlaja... Idemo u produžetke"

Autor mondo.rs

Zlatko Horvat je imao priliku da odvede Hrvatsku u finale Svetskog prvenstva u rukometu, ali je promašio sedmerac u poslednjoj sekundi meča. Pogledajte kako je to ispratio hrvatski komentator, a šta su "kauboji" rekli posle meča.

Rukometna reprezentacija Hrvatske izgubila je sinoć u Parizu od Norveške u polufinalu Svetskog prvenstva posle produžetka rezultatom 28:25.

Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Željko Babić rekao je da njegova ekipa mora da se sabere posle poraza u polufinalu Svetskog prvenstva od Norveške i da se iz Francuske vrati sa medaljom.


"Nema tu velike filozofije, došli smo blizu, imali sedmerac u poslednjoj sekundi, ali nismo pogodili. Igrali smo na svom maksimumu celu utakmicu, borili smo se i jako sam ponosan na svoje momke, ali smo nesrećno izgubili", rekao je Babić, prenosi Hina.

Važan je sledeći meč.

"Moramo da se saberemo i da probamo da osvojimo bronzu koja bi nam puno značila. Biće teško, Slovenija je imala dan odmora više, ali ponavljam, pokušaćemo sve da osvojimo tu medalju", kazao je Babić.


Hrvatska je imala šansu da pobedi, ali je Zlatko Horvat u poslednjoj sekundi regularnog dela promašio sedmerac za pobedu. "Vatreni" su u prvom produžetku vodili sa dva gola razlike, ali je Norveška izjednačila i u drugom preokrenula rezultat.

"Normalno da mi je teško... Ovo mi je najteži sedmerac u karijeri. Nikad nisam imao priliku pucati tako važan penal, no to nije opravdanje za promašaj. Teško mi je što sam 'fulao', imao sam dobar osećaj prije penala, no bio je to krivi osećaj. Legao sam na parket... To je tako kad si imao priliku za finale, a bio tako blizu", rekao je tragičar Zlatko Horvat.

Pogledajte kako je to ispratio hrvatski komentator:


Norvežani će u finalu igrati protiv domaćina i branioca titule Francuske, dok će se Hrvatska za bronzu boriti protiv Slovenije.

"Tužan sam i nemam reči, ali sam ujedno i ponosan na borbu koju smo pokazali, stvarno smo otišli krvavih kolena s terena. To je sport, nekad pogodiš, nekad ne... Horvat je naša mala mašina, odigrao je turnir fenomenalno, ali eto, Bog ga nije nagradio. Daćemo sve do sebe da iz Francuske odemo s bronzom", kazao je rukometaš Hrvatske Domagoj Duvnjak.

Utakmica za bronzu igra se večeras od 20.45. Finale je na programu u nedelju.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

Ide Zlaja, ide Zlaja, al kući bez medalje.

pop73

Samo Srbi zabijaju u zadnjoj sekundi.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC