• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Polumaraton u Kozarskoj Dubici 6. avgusta

Autor mondo.ba

Drugi polumaraton u Kozarskoj Dubici održava se 6. avgusta, a organizatori trke su AK "Kozarska Dubica" i TRK iz Banjaluke.

U okviru trke organizuje se polumaraton i trka na 5km, a start i cilj je u centru Kozarske Dubice sa početkom od 19 časova. Pored glavne trke biće organizovana dječija trka, isti dan, sa početkom od 18 časova.

Za sve učesnike polumaratona biće obezbijeđeni pokloni: majica, diploma, učesnička medalje. Na okretnim stanicama biće obezbijeđeni piće, voće i voda. Prva mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji dobiće poklon bonove, a prva tri mjesta i pehare.

Organizatorka polumaratona Radmila Đukanović kaže da je do osnivanja ove trke došlo jer je željela da ljudi u gradu u kojem živi počnu još više da trče.

"Ove godine očekuje se veći broj učesnika na polumaratonu u odnosu na prošlu godinu, jer se broj rekreativaca koji trče povećao, a očekuje se i dobar odziv trkača iz drugih gradova. Prošle godine trkači su bili oduševljeni stazom, a sigurni smo da ih staza i program prije i nakon trke neće iznevjeriti", istakla je Đukanovićeva.

Kotizacija za učešće na polumaratonu koja se uplati do 30. jula biće 30 KM, a od 1. avgusta košta 35 KM. Kotizacija za trku od 5km plaća se 15 KM, a dječija trka je 5 KM.

Posebna tarifa omogućena je grupama od 10 i više učesnika. Više informacija o trci možete dobiti na e mail: [email protected] Prijave možete izvršiti na http://bit.ly/2s1dY7O

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC