• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Modriči se trči, još više i jače

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Krajem juna biće održano drugo izdanje atletske trke u Modriči, a organizatori se nadaju još većem broju učesnika nego prošle godine, na premijernom izdanju "ALFA ulične trke Modriča".

U sklopu obilježavanja dana opštine Modriča, Vidovdana, u organizaciji "Atletsko-rekreativnog kluba Modriča", u subotu, 29. juna biće održana "2. ALFA ulična trka Modriča", koju organizuju u saradnji sa generalnim sponozorom d.o.o. ALFA Modriča.

Trka je u svom prvom izdanju pobrala pozitivne simpatije učesnika i građana, te na osnovu pozitivnih iskustava organizatori očekuju značajno povećanje broja učesnika.

Kao i prošle godine, takmičari će 10 kilometara trčati u dva kruga po pet kilometara, užim gradskim jezgrom Modriče sa startom i ciljem na Trgu dr Milana Jelića. Start trke zakazan je za 19.30 časova. Prije glavnog događaja biće održane trke za djecu.

"Želja nam je da na najljepši način prezentujemo naš grad, kao i da podignemo organizaciju na viši nivo u odnosu na prvo izdanje trke. Kao aktivnim članovima trkačkog pokreta, cilj nam je da sam događaj svakom učesniku pruži osjećaj zadovoljstva i sreće i da se osjećaju kao kod svoje kuće. Ovakav sportski događaj, pored najbolje volje, bilo bi veoma teško organizovati bez pomoći sponzora, koji su se potrudili da zajedno sa nama učine događaj kvalitetnijim i boljim, zato smo im neizmjerno zahvalni", istakao je za MONDO Danilo Vasiljević, predsjednik ARK Modriča, organizatora trke.

Istakao je da se oni, kao trkači, trude da sve što rade, posmatraju iz ugla trkača.

Trkači iz Modriče sedam dana nakon ove trke učestvovaće na planinskom maratonu na Alpima, promovišući Dnevni centar "Sunce Obervalisa" iz Modriče. Tamo će biti gosti Jozefa Fuksa, koji je najzaslužniji za izgradnju dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama i vrtić.

"Pažljivo osluškujemo sve ono što se drugim trkačima sviđa i ne sviđa na trkama i na taj način želimo da napravimo trku isključivo po mjeri trkača, jer nam je svaki trkač izuzetno važan i želimo da ponese najljepše utiske iz našeg grada. Takav pristup nam je ove godine dosta olakšao posao i naša najbolja reklama su prošlogodišnji učesnici", dodao je Vasiljević.


Modričani trče za svoju Srpsku

Kako kaže, mnoge pohvale su stigle na adresu organizatora prve trke, a nada se da će tako biti i sada.

"Po komentarima trkača, dobili smo pohvale na podršku njima koja je bila duž cijele staze i kako kažu skoro da nije bilo dijelova bez publike. Znamo da se često na trkama trkači žale na rad policije, dobili smo dosta pohvala na profesionalnost policijskih službenika PS Modriča, te im se ovim putem zahvaljujem na profesionalnosti."

Pored trkača rekreativaca i ove godine će na ulicama Modriče trčati naši najbolji dugoprugaši.

Vasiljević: Ništa ne uspijeva tako dobro kao uspjeh

Više informacija o trci pronađite na zvaničnoj Facebook stranici Druge ALFA ulične trke Modriča.

Svi koji žele da se prijave na trku, to mogu učiniti do 22. juna (rane prijave do 8. juna), dok je za grupne prijave obezbijeđen popust u iznosu od 25 odsto.

Prijaviti se možete na http://bit.ly/2ZH6aZU ili http://www.gbt-running.com/event/92

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC