• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Janković još nije rekla zbogom tenisu

Autor mondo.rs

Nekada najbolja teniserka sveta, iako je van terena već dve godine, još se zvanično nije oprostila. Da li bi Džej Džej mogla da se vrati na teren?

 Jelena-Jankovic-se-mozda-vraca-tenisu-posle-dve-godine-pauze Izvor: MN PRESS

Jelena Janković zvanično se nije oprostila od tenisa, iako je već dve godine van terena.

Poslednji duel odigrala je na US Openu, krajem avgusta 2017. godine, kada je poražena u prvom meču od Petre Kvitove (5:7, 5:7).

Nakon toga imala je zdravstvene probleme, odlagala turnire, dok zvanično prošle godine nije izbrisana sa WTA liste.

Jelenina majka Snežana, koja ju je uvek pratila na svim turnirima, otrkrila je da nimalo nije bilo lako u prorteklom periodu.

"Mnogo smo vremena proveli tražeći dobre lekare. Izmoždili smo se u tome, i premda se ona sada oseća dobro, još uvek nije sve došlo na svoje", objasnila je za "Story" majka nekada prve teniserke sveta i napomenula da Jelena sama odlučuje kada će se vratiti na teren.

"Sada je dobro, ali ne znam da li je to dovoljno", istakla je ona.

O tome kako Džej Džej provodi vreme pokazuju fotografije koje postavlja na društvene mreže. Čini se da je težak period iza nje, i deluje srećno i nasmejano.

Ipak, tenis je njena najveća ljubav. Od 2000. godine je profesionalac i čini se da još nije spremna da zauvek zatvori vrata sporta kome je mnogo dala, ali joj i doneo mnogo toga u životu.

"Kada živite svoj san i volite to čime se bavite, teško je da mu jednog dana kažete doviđenja. Mnogo je teško i ona čeka da vidi da li će moći ponovo da zaigra. U međuvremenu, srećna je i zadovoljna, to se i vidi po slikama koje objavljuje. Uživa u životu, ispunjena je emotivno. Ima divnu vezu i logičan sled događaja je da razmišlja o udaji", navela je Snežana Janković.

Jelena Janković ima 34 godine i tokom karijere odigrala je više od 1.000 mečeva, uz skor 644 pobede i 370 poraza. Osvojila je 16 pehara WTA turnira, ali nijedan grend slem, dugi niz godina bila je neizostavni član Fed kup reprezentacije, a na prvom mestu WTA liste provela je ukupno 18 nedelja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC