• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Finale Đoković - Šapovalov: Hoće li Nole predati tron u velikom stilu?

Autor mondo.rs

Srpski as za titulu posljednjeg mastersa sezone u Parizu boriće se sa mladim Kanađaninom kojem je Rafael Nadal predao polufinale bez borbe. Može li da osvoji 34. trofej na ATP turnirima serije 1000? Glasajte u anketi

Novak Đoković boriće se za još jednu titulu masters serije od 15 časova u Parizu sa Denisom Šapovalovim.

Srpski as je u polufinalu bio bolji od Grigora Dimitrova (7:6, 6:4), dok je Šapovalovu Rafael Nadal predao meč bez borbe.

Možda će vas zanimati

Za Novaka Đokovića to će biti prilika da u 50. masters finalu osvoji 34. titulu u karijeri na turnirima ATP serije 1000 i tako se približi rekorderu Nadalu na samo korak zaostatka.

Izvjesno je da će bez obzira na rezultat koji ostvari u finalu mastersa u Parizu Đoković u ponedjeljak predati Nadalu prvo mjesto na ATP listi, samo je pitanje da li će to učiniti u velikom stilu - sa peharom?

Izazivač mu je mladi, ali veoma talentovani Denis Šapovalov, protiv kojeg je igrao već tri puta i odnio isto toliko pobjeda, ne računajući egzibiciju u Londonu u junu, na kojoj je takođe slavio.

Đoković je sve tri pobjede protiv Kanađanina ostvario ove godine - na Australijan Openu, na mastersu u Rimu i nedavno u Šangaju.

Anketa

Može li Đoković da osvoji titulu na mastersu u Parizu?

  • Da

    97.92% (47)

  • Ne

    2.08% (1)

Može li Đoković da osvoji titulu na mastersu u Parizu?

Rezultati



Šapovalov je na posljednji masters sezone stigao kao 28. igrač svijeta, ali je već sada izvjesno da će napraviti veliki skok na ATP listi i ući u top 15, što će mu biti najbolji renking u karijeri.

On je nedavno osvojio prvu ATP titulu u karijeri, serije 250 na turniru u Stokholmu, a danas će igrati prvo masters finale u karijeri.

Đoković je u Parizu trijumfovao već četiri puta - prvi put prije tačno deset godina, a potom je podizao pehar u Bersiju tri godine zaredom - 2013, 2014. i 2015.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC