• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvanično: Nadal zaboravio na povredu, stiže na megdan Đokoviću u London!

Autor mondo.rs

Rafael Nadal će uprkos povredi koja ga je spriječila da završi masters u Parizu biti spreman za završni masters u Londonu. Tamo će Novak pokušati da se vrati na #1 na ATP listi bez kog je ostao ovog ponedjeljka.

London će vidjeti dvojicu najboljih tenisera svijeta!

Novi "broj jedan" muškog singla Rafael Nadal potvrdio je da će uprkos povredi zbog koje nije završio masters u Parizu ipak učestvovati na "završnom mastersu" u Londonu. Španac će tamo pokušati da ostvari što bolji rezultat kako Đoković ne bi godinu završio ispred njega na ATP listi.

Možda će vas zanimati

"Pozdrav svima. Juče sam uspio da treniram na Majorci i uprkos malim problemima sa povredom - putovaću u London. U četvrtak ili petak ću početi da serviram, a ideja je da igram završni masters u Londonu. Hvala svima na podršci!", napisao je španski teniser koji je uprkos tome što je predao meč polufinala Pariza "preskočio" Đokovića na čelu ATP liste.

Još nije poznat žrijeb za završni masters, ali je jasno da će Đoković i Nadal biti na suprotnim stranama.

Ukoliko Rafael Nadal na kraju ipak odustane od završnog mastersa u Londonu, onda će ga zamijeniti zemljak Roberto Bautista Ahut.

Osim njh učestvuju još Rodžer Federer, Danil Medvedev, Dominik Tim, Stefanos Cicipas, Mateo Beretini i Aleksandar Zverev, a titulu brani upravo mladi Nijemac koji je lani nadigrao Đokovića, ali u ovoj godini nije uspio da ponovi rezultate iz završnice 2018.

Đoković inače već u Londonu može da se vrati na #1, ali samo ukoliko bude igrao finale, dok bi idealno za njega bilo da već u polufinalu "izvuče" Nadala.

Evo i detaljnih kalkulacija!


Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC