• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole nije zapevao, već najavio: Po trofej i u Londonu!

Autor mondo.me

Ništa od stihova Harisa Džinovića u čuvenoj pariskoj dvorani.

Slobodno se može reći, rutinski je Novak Đoković savladao Denisa Šapovalova u finalu mastersa u Parizu i peti put u karijeri osvojio taj turnir.

Nekoliko dana ranije srpski as je rekao da će u slučaju trijumfa zapevati nešto od Harisa Džinovića, ali to se, ipak, nije dogodilo.

Možda će vas zanimati

Naravno, ne može mu se zameriti jer će uprkos pobedi od ponedeljka morati da prepusti prvo mesto ATP liste Rafaelu Nadalu.

Ono što raduje je Novakovo samopuzdanje i vera da bi na završnom turniru sezone u Londonu (od 10. do 17. novembra) mogao da povrati vodeću poziciju na svetskoj rang listi. Za to mu je potreban plasman u finale, ali i slab učinak Nadala.

"Osećam se odlično, imam samopouzdanja tokom čitave nedelje i ovo mi je dalo nadu za finale i u Londonu. Imam nedelju dana da se odmorim, spremim i nadam se da ću imati još jedan dobar turnir", izjavio je Đoković po uručenju pehara.

"Ovo je bio odličan turnir za mene, nisam izgubio set, posebno poslednja tri meča sam dobro igrao. Kako je turnir odmicao, tako sam i ja napredovao na terenu i imao sve više samopouzdanja. Denis je prvi put igrao u finalu mastersa i ovo je novo iskustvo za njega. Odradio je dobro posao, servirali smo dobro obojica, a to je možda zato što je bilo mnogo navijača na tribinama, pa je bilo toplije i lakše servirati, brže. Nije bilo mnogo razmena, ali bio sam dobar i čvrst, to je bilo dovoljno", zaključio je naš teniser.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC