• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šapovalov: Samo da čestitam Novaku

Autor mondo.rs

Mladi kanadski teniser je odigrao svoje prvo Masters finale, ali nije mogao do pobede protiv novaka Đokovića. Na kraju meča uputio je samo čestitke.

Novak Đoković je izgubio prvo mesto na ATP, ali je sa njega otišao u velikom stilu. Pobedom na Šapovalovim stigao je do još jedne Masters titule, čak 34 u svojoj karijeri. Barem što se igre tiče, to je dobar uvod za Završni turnir sezone.

Najolji srpski teniser je meč u Parizu rešio rezultatom 6:3, 6:4, a susret je trajao tek nešto duže od sat vremena igre. Bila je to potvrda sjajne forme u kojoj se Novak nalazi, pošto je lako izlazio na kraj i sa cicipasom i Dimitrovim u prethodnim rundama ovog turnira.

Možda će vas zanimati



Mladi Kanađanin je danas u Parizu stekao novo iskustvo, pošto nikada ranije nije igrao ovako značajan meč. Bio je prepun utisaka, a nakon poraza u finalu ih je i podelio sa novinarima u prestonici Francuske.

''Bio je odličan u svakom segmentu. Mogu samo da mu čestitam i želim mu sve najbolje u Londonu. Bilo je teško danas, samo mi je ponekad davao male šanse.''

Dobra nedelja za mladog Šapovalova, koju je poboljšala predaja Nadala u polufinalu, omogućila mu je plasman među 15. najboljih na svetu. On smatra da će u budućnosti bii konkurentniji protiv igrača iz samog vrha.

''Bio sam veoma uzbuđen. Ne nervozan, samo sam počeo lošije. Znam da moram da napredujem i želim da pobeđujem i najbolje igrače na svetu kada se vratim na teniski teren.''

Do kraja teniske sezone ostao je još samo turnir u Londonu, na kom će osmorica najboljih igrati za prestižnu titulu. Novak Đoković će u glavnom gradu Engleske imati priliku da se posle dve sedmice vrati na čelo ATP liste i da tamo završi sezonu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC