• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pitao Rafu kako mu je sa Ćiskom u braku i zažalio zbog toga...

Autor w rs

"Iskreno, da li me zaista pitate ovo? Je l' ovo ozbiljno pitanje ili neka šala? Ozbiljno je?", tražio je osvajač 18 gren slem titula potvrdu.

Rafael Nadal odigrao je u ponedjeljak uveče u Londonu tek četvrti meč od osvajanja US opena, poslije kog se u oktobru vjenčao sa dugogodišnjom djevojkom Ćiskom, a početkom novembra odigrao tri kola na Mastersu u Parizu pre nego što se povukao zbog bolova u trbušnom zidu.

Nedovoljno oporavljen, novi svjetski "Broj 1" doživio je "lagan" poraz na startu ATP finala sezone u "O2 areni", u kojoj je branilac titule Aleksander Zverev bio za klasu bolji rival.

Možda će vas zanimati

 Svakako neraspoložen zbog blijedog izdanja, Španac je malo prije ponoći izašao pred novinare na redovnu "press" konferenciju i sa velikim strpljenjem odgovarao na pitanja, sve dok od njega nije zatraženo da prokomentariše u kojoj je mjeri stupanje u brak uticalo na njegovu karijeru i posvećenost tenisu.

Isprva, Špancu se uopšte nije dopalo pitanje, ali je brzo uspio da "prebaci" cijelu situaciju na šalu.

"Večeras ste često igrali kratke poene. Ne znam zbog čega, jer to nije vaš stil. Ono što bih volio da zname je.... za mnoge ljude je vjenčanje veoma važna stvar, koja im odvlači pažnju prije venčanja, za vrijeme venčanja i poslije venčanja. Želio bih da znam da li je i u kojoj mjeri vaša koncentracija na teniski život promijenjena u posljednje vrijeme, bez obzira na to što ste u vezi sa istom djevojkom dugi niz godina", postavljao je novinar pitanje prilično dugo i samo dodatno iritirao Nadala, koji je samo čekao kraj.

"Iskreno, da li me zaista pitate ovo? Je l' ovo ozbiljno pitanje ili neka šala? Ozbiljno je?", tražio je osvajač 18 gren slem titula potvrdu od sagovornika i dobio je.

"Ozbiljno je. Nije nešto što bi...", krenuo je da objašnjava, ali ga je teniser prekino.

"U redu. Iznenađen sam, ovo je veliko iznenađenje za mene, da me uopšte tako nešto pitate nakon što sam proveo sa istom djevojkom 15 godina svog života u veoma stabilnoj vezi, vodeći normalan život. Da li ćete staviti prsten na ruku ili ne? To ne mijenja ništa. Privatno sam potpuno normalan momak", rekao je Nadal i nadovezao se pitanjem:

"Možda je vama bilo... Koliko ste godina proveli sa vašim partnerom?", uzvratio je as sa Majorke.

"Sa suprugom, uskoro slavimo 30 godina".

U tom trenutku Nadal je uveliko bio bolje raspoložen nego na početku razgovora…

"A, prije toga?", rekao je sa osmijehom i sam odgovorio:

"Ah... Možda prije toga niste bili baš sigurni. Zbog toga... U redu".


Nadal, koji na završnici ATP sezone ima samo jedno finale iz 2010. godine, u srijedu od 15 časova igra protiv Danila Medvedeva u drugom kolu "Andre Agasi" grupe. S obzirom na to da su obojica doživjela poraz na startu, Španac od Zvereva, a Rus od Stefanosa Cicipasa, poraženi u ovoj reprizi septembarskog finala US opena biće skoro bez šansi za plasman u polufinale prije treće runde u petak.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC