• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Znao sam kako Tim igra, ali ovo je bilo nevjerovatno

Autor mondo.rs

Srpski teniser poslije prvog poraza na završnom turniru sezone čestitao Austrijancu na fantastičnoj partiji i zasluženoj pobjedi

Novak Đoković doživio je poraz u drugom meču završnog turnira sezone u Londonu od Dominika Tima.

Austrijanac je demonstrirao fantastičnu igru i trijumfovao rezultatom 6:7, 6:3, 7:6.

Možda će vas zanimati

On je nakon tog trijumfa, uz pobjedu u prvoj rundi protiv Rodžera Federera obezbijedio plasman u polufinale, dok će Đoković u direktnoj borbi sa Švajcarcem odlučivati o drugom polufinalisti grupe Bjorn Borg.

Srpski teniser priznao je da je to bio poseban duel.

"Nisam odigrao mnogo ovakvih mečeva u karijeri gdje je moj protivnik išao bukvalno na svaki udarac. U nekim trenucima to je bilo zaista nevjerovatno, jer je svaku loptu udarao baš jako i to je ulazilo", rekao je Novak poslije poraza.

Drugi reket svijeta istakao je da je bio iznenađen onim što je vidio sa druge strane mreže.

"Iskoristio je svaku priliku da udari loptu što je jače mogao. I ranije smo se susretali, znao sam kako igra, ali ono što je uradio ovog puta je stvarno posebno. Znao sam da može da igra na visokom nivou, ali ovog puta je to bilo fenomenalno", naveo je Đoković.

On je dodao da se borio, posebno u trećem setu, ali u Londonu nije pronašao način da nadigra Austrijanca. Izgubio je četvrti put od njega na posljednjih pet mečeva.

"Morao sam da se žestoko borim, i učinio sam to, vratio sam se u trećem setu poslije njegovog brejka i vođstva 6:5, izborio taj-brejk. Vodio sam 3:0, pa 4:1, možda je trebalo u tim trenucima da budem agresivniji... On zaslužuje sve pohvale", napomenuo je Đoković.

Đoković - Tim
Izvor: Youtube/Tennis TV

Za Novaka u četvrtak slijedi meč odluke - ukoliko pobijedi Federera ostaće na turniru i u trci za prvo mjesto na ATP listi na kraju godine, a ako to ne bude uspio, spakovaće kofer.

"Još uvijek sam u igri. Igraću protiv Rodžera - pobjednik ide u polufinale, poraženi se neće kvalifikovati. Sve je jednostavno", napomenuo je srpski teniser.

Đoković protiv Federera ima skor 26:22. Posljednja četiri meča riješio je u svoju korist, uključujući onaj epski u finalu Vimbldona, koji je dobio u pet setova.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC