• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ma, kakva penzija: Federer će igrati i posle 40. godine

Autor mondo.rs

Švajcarac izjavio da ako ga "telo sluša, a porodica bude zadovoljna", nema razloga da ne veruje da će i 2021. godine i dalje biti aktivan na teniskim terenima

Rodžer Federer uprkos dve decenije profesionalne karijere i brojnim uspesima koje je ostvario i dalje gaji veliku strast prema tenisu.

"Gladan" je pobeda i uspeha, zbog čega, uprkos godinama, i dalje ne razmišlja o penziji.

"Već sam organizovao 2020. godinu", naveo je Federer, precizirajući da će nastupati na Olimpijskim igrama u Tokiju, igrati ponovo na Rolan Garosu, kao i na preostala tri grend slema, ali i na Lejver kupu.

Možda će vas zanimati

"Ove godine igrao sam u Madridu i Rimu pre Rolan Garosa, i sjajno se zabavio, nakon što sam prethodnih sezona preskakao sezonu na šljaci. Sledeće nisam siguran da ću nastupati na nekom od turnira pre grend slema u Parizu, ali tamo siguirno hoću i radujem se", napomenuo je osvajač 20 grend slem pehara.

Federer priznaje da još nije razmišljao o nastupima nakon sledeće sezone, ali po svemu sudeći gledaćemo ga na terenu i u 40. godini.


"Nisam pravio plan za 2021. jer, iskreno, za mene je to još predaleko. Ipak, ako sve bude funkcionisalo kako treba, nema razloga da ne nastavim da igram. Znate, najvažnije je da vidim kako će reagovati moje telo i porodica. Ako se moja supruga bude osećala dobro da nastavi da me prati, neće biti prepreke da igram i 2021. Znate onu izreku - srećna žena, srećan život. Takođe, rezultati i moje zdravlje treba da budu zadovoljavajući. Ako se osećaš dobro, igraš dobro", istakao je Federer.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC