• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Troicki i dalje tuguje: Žao mi je zbog Janka, kao da sam ih iznevjerio

Autor mondo.rs

"To mi je najteži poraz u karijeri, posebno što je Janko tu završio profesionalnu karijeru i nekako sam se osjećao kao da sam iznevjerio cijeli tim greškama na kraju", rekao je srpski teniser o porazu u četvrtfinalu Dejvis kupa

"U šoku sam. Nikada u karijeri nisam osjetio ovakav šok", rekao je u subotu, dan poslije poraza Srbije u dramatičnom dubl okršaju sa Rusijom u četvrtfinalu Dejvis kupa Viktor Troicki.

Možda će vas zanimati

Ništa se nije promijenilo ni tri dana kasnije.


"U potpunom sam šoku od kad smo izgubili i drži me, iskreno, i dalje... Nikad gore nisam prihvatio poraz i ne znam kad će me proći", rekao je Viktor Troicki za "Sportski žurnal", osvrćući se ponovo na greške iz meča koji je, u neku ruku, bio i oproštaj neponovljive generacije teniske reprezentacije Srbije.

"Nisam ni sad siguran šta se dogodilo. U trenutku se sve srušilo, a bili smo na udarac od pobjede. Ne mogu da kažem da sam se uplašio, ali pritisak je bio veliki u tim trenucima", prisjetio se neiznuđene greške na meč loptu za Srbiju, poslije čega ga je partner u dublu Novak Đoković dugo bodrio i tešio.

"Sve mi je prolazilo kroz glavu, svaki udarac i svaka propuštena šansa, prilika koju smo imali. Zaista velika šteta", prokomentarisao je jedan od šampiona iz 2010. godine i junaka čuvenog finala sa Francuzima u "Areni".

Devet godina stariji, Viktor nije uspio da ponovi isto u "Kaha mahiki".

"Olimpijske igre? Nisam siguran"

Bilo mu je teško da odgovori na pitanje da li planira da nastupa za Srbiju narednog leta na Olimpijskim igrama u Tokiju. "Nisam još siguran za Igre, mislim da mlađi zaslužuju da idu. Ja sam već bio dio toga", rekao je pošteno.

Prvi komentar bio je "Bog dao, Bog uzeo".

"To sam rekao odmah poslije meča dok nisam znao šta pričam. Mislim da smo, iako je ovo bilo četvrtfinale, imali veliku želju i veliku šansu da odemo do kraja, ali ovog puta nam se nije dalo. Beskrajno mi je žao i krivo, nadam se da će biti još prilika za osvajanje 'salatare'", konstatovao je 33-godišnji Beograđanin, koji kaže da mu je poraz od Karena Hačanova i Andreja Rubljeva najteži u karijeri.

"Definitivno najteži! Bilo je jako emotivno, posebno što je Janko tu završio profesionalnu karijeru i nekako sam se osjećao kao da sam izneverio cijeli tim greškama na kraju", nastavio je Viktor da krivi sebe za eliminaciju.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC