• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umičević: Ako ne dobijemo poreski broj, formiraćemo RS BiH u Banjaluci!

Autor mondo.ba

Predsjednik Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine Marinko Umičević najavio je formiranje novog Saveza sa sjedištem u Banjaluci ukoliko Poreska uprava Federacije BiH ne izda novi poreski broj RS BiH.

 Marinko Umičević poreski broj  Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Marinko Umičević će ostati na čelu RS BiH do kraja tekuće godine, a najavio je i konferenciju za štampu u utorak 24. decembra u sarajevskom hotelu „Hils“ s početkom u 13 časova.

Na pressu će biti prisutan selektor BiH Bilal Šuman sa saradnicima kao i kapiten Mirsad Terzić, koji su izborili istorijski plasman "zmajeva" na Evropsko prvenstvo.

Možda će vas zanimati

Poziv će biti upućen i premijeru Federacije BiH, Fadilu Novaliću kako bi od njega dobili odgovor kada će biti uplaćeno ranije obećanih 100.000 maraka zbog nagrade igračima i stručnom štabu za plasman na prvenstvo Evrope.

Ipak, glavni problem je i dalje poreski broj.

"Kao što je poznato Rukometni savez Bosne i Hercegovine tužio je Poresku upravu Federacije BiH koja je već trebala da Rukometnom savezu BiH izda novi poreski broj. Međutim, i dalje postoji velika opstrukcija od strane Poreske uprave iako smo od svoh institucija dobili odgovor da smo mi u pravu. Ukoliko se to ne desi u najskorije vrijeme, onda se planira održavanje Skupštine Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj bi trebalo da se donese odluka da se formira novi Savez čije bi sjedište bilo u Banjaluci i gdje bi se dobio novi poreski broj", navedeno je u Umičevićevom saopštenju objavljenom na njegovoj Fejsbuk stranici.

Takođe, ovim povodom predsjednik Umičević uputio je dopis Zoranu Tegeltiji, novom predsjedavajućem Savjeta ministara Bosne i Hercegovine za prijem kako bi ga upoznao o problemima u rukometnom sportu Bosne i Hercegovine sa molbom da pomogne u rješavanju problema, prije svih po pitanju dobijanja novog poreskog broja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC