• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maksimalno za Maksa!

Autor mondo.rs

Nizozemac rođen u Belgiji, sin nekadašnjeg pilota Formule 1 Josa Ferštapena, prethodne sezone vozio je za platu od deset miliona funti.

Nekadašnji F1 vunderkind Maks Ferštapen produžio je danas ugovor sa Red Bulom do kraja 2023. godine i, sudeći prema nezvaničnim informacijama, dobio jaku povišicu kao nagradu za vernosti.

Nizozemac rođen u Belgiji, sin nekadašnjeg pilota Formule 1 Josa Ferštapena, prethodne sezone vozio je za platu od deset miliona funti.

Možda će vas zanimati

On od 2016. nastupa za austrijski tim koji je svojevremeno bio četvorostruki uzastopni šampion sa Sebastijanom Fetelom u kokpitu.

Do sada je ostvario osam pobeda u Formuli 1, a prošlu sezonu završio je na trećem mestu, iza tandema Mercedesa - šampiona Luisa Hamiltona i Valterija Botasa.

"Honda je ušla u ekipu, a napredak koji smo ostvarili u poslednjih 12 meseci daje mi i veću motivaciju i veru da možemo da pobeđujemo zajedno. Želim pobede sa Red Bulom a naš cilj je, naravno, da se zajedno borimo za titulu svetskog šampiona", rekao je 22-godišnji holandski vozač.

Sezona u Formuli 1 počinje 15. marta trkom za Veliku nagradu Australije. U kalendaru su 22 trke, a šampionat se završava 29. novembra u Abu Dabiju.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC