• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golmani Premijer lige ''brane'' Australiju od požara

Autor mondo.rs

Strašni požari u Australiji naterali su mnoge svetski poznate sportiste da učestvuju, barem finansijski, u pomoći toj državi. Sada će i golmani Premijer lige imati isti zadatak.

Velike vrućine u Australiji, požari koji su zahvatili nepregledne šume, loš vazduh nad celom zemljom... Situacija na tom kontinentu je daleko od dobre, a svako se trudi da pomogne koliko može.

Teniseri su ovih dana na radnim mestima u Australiji, pa su prvi bili tu da se uključe. Mnogi od njih su odlučili da uplaćuju novac za odservirane asove ili nešto tome slično, uz neizostavnu podršku ljudima na terenu. Golmani Premijer lige ovog vikenda će biti u drugačijoj akciji.

Možda će vas zanimati

Zahvaljujući Metu Rajanu, golmanu Brajtona i reprezentativcu Australije, svaka odbrana u narednom kolu Premijer lige imaće veliki značaj. Ovaj čuvar mreže je odlučio da za svaku intervenciju sebe i svojih kolega uplati po 500 dolara u humanitarne svrhe.


Ekipa Brajtona će u narednom kolu Premijer lige gostovati Evertonu, što bi mogao da bude meč sa mnogo prilika i šuteva u okvir gola. Ukoliko Metju Rajan i njegov kolena na drugoj strani terena budu raspoloženi, akcija će imati efekta.


Nova runda najboljeg fudbala u Engleskoj počinje već večeras, kada na teren izlaze Šefild junajted i Vest Hem. U ovom kolu se igraju i mečevi poput Lester - Sautempton, Totenhem - Liverpul i Aston Vila - Mančester siti, na kojima bi trebalo da golmani imaju pune ruke posla.

Humanitarnu akciju o pomoći žrtvama požara u Austrliji podržao je još jedan golman iz te zemlje. Čuvar mreže srpskog porekla, Deni Vuković prodaje svoje dresove i na taj način pokušava da prikupi sredstva za sanaciju štete. Aukcije Genkovog čuvara mreže možete pronaći na društvenim mrežama kluba.


Tokom požara u Australiji je poginulo više od 25 ljudi, a pretpostavlja se da je izgorelo više od deset miliona hektara površine. Poslednjih dana se požari šire na severu zemlje, ali postoje naznake da bi padavine u predstojećem periodu mogle da zaustave vatru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC