• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO/VIDEO: Nije greška - Sirijac navija za Srbiju u Budimpešti!

Autor Milutin Vujičić

Nismo očekivali da ćemo sresti mnogo navijača Srbije pred meč sa Špancima, a ni na kraj pameti nam nije bilo da ćemo naići na Sirijca koji podržava "delfine".

 UZIVO-Srbija-Spanija-vaterpolo-Evropsko-prvenstvo-Avad-Alalvi-Sirijac-navija-za-Srbiju-FOTO Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

/od reportera MONDA sa Evropskog prvenstva u Budimpešti - Milutina Vujičića/

Kada smo se tri sata pred najvažniji događaj dana, utakmicu četvrtfinala EP između Srbije i Španije, uputili na "Dunav arenu" nismo očekivali da ćemo vidjeti mnogo srpskih navijača, posebno zbog toga što je u Budimpešti nekoliko stepeni ispod nule, ali…

Na naše iznenađenje ugledali smo u jednom automobilu šal Crvene zvezde i majicu Srbije, ali nismo očekivali da je vlasništvo jednog - SIRIJCA!

Možda će vas zanimati

Raspoloženi i nasmijani Avad Alalvi odmah je prekinuo ručak na parkingu, istrčao iz svojih kola i oduševio nas poznavanjem srpskog sporta koji mu je blizak zbog Jugoslavije, a Srbiju posebno poštuje zbog odnosa dvije zemlje.


"Samo Zvezda!", rekao nam je Avad koji je spremio rekvizite za današnji meč i "pucao" je od optimizma da će Srbija bez ikakvih problema "potopiti" Špance.

Objasnio je da radi u Budimpešti i da otkad zna za sebe podržava Srbiju, a nasmijao se na našu konstataciju da zbog sličnog izgovora na engleskom - desi se da ljudi sa Zapada pomiješaju Siriju i Srbiju, što je za njega svejedno pošto su mu obje zemlje u srcu.

"Vašu zemlju sam zavolio još u doba Jugoslavije, zbog bratskih odnosa dvije zemlje. Rezervisao sam karte i za polufinale, ubijeđen sam da dobijamo danas", rekao je Avad.

Uz ovakvu podršku, srpski vaterpolisti ne smiju da razočaraju!

Ostanite uz MONDO, pratićemo utakmicu Srbije i Španije uživo iz Budimpešte (17.30).

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC