• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Runić ne putuje u Antaliju, Čomor ostaje, radi se na jačanju napada

Autor mondo.ba

Nebojša Runić odlazi iz Borca, propao je dogovor Denisa Čomora i Čelika, a čeka se pojačanje u fazi napada – kratki je presjek aktuelnog stanja po pitanju transfera u Platonovoj

 Runić ne ide u Antaliju Denis Čomor ostaje traži se pojačanje u napadu Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbalski klub Borac je u pauzi između dvije polusezone angažovao dva igrača.

Crveno-plavu opremu zadužili su golman Mladen Kukrika i desni bek Marin Galić, a prema najavama trenera Branislava Krunića, uskoro bi trebalo bude i odlazaka.

Za sada je klub napustio samo čuvar mreže Nemanja Trkulja, a uskoro bi njegovim putem mogao da krene i defanzivac Nebojša Runić.

Možda će vas zanimati

''On je izrazio želju da ode negdje gdje će imati veću minutažu i mi mu nećemo praviti problem, pa ga neće biti na spisku putnika za Antaliju. Pod znakom pitanja je bio i ostanak Denisa Čomora koji je imao ponudu Čelika da pređe u Zenicu, ali nije došlo do dogovora pa on i dalje ostaje u Borcu'', rekao je Krunić u izjavi za ''Glas Srpske''.

Naš portal ranije je pisao da je Borac zainteresovan da u svoje redove dovede brazilskog napadača Vinisijusa Arauha, ali i Gorana Zakarića i Stefana Čolovića.

Sva tri potencijalna transfera su, prema Krunićevim riječima, još uvijek u magli.

''Pregovori sa agencijom koja zastupa Brazilca Vinisijusa Arauha su još u toku i on bi bio upravo ono što nam nedostaje. Ipak, ukoliko se izjalovi njegov dolazak, opcija dovođenja napadača će i dalje biti na vrhu prioriteta. Sa Goran Zakarićem smo i dalje u kontaktu i on bi nam zaista dobro došao. Jasna je naša želja da ga angažujemo, ali je njemu prioritet odlazak u inostranstvo. Tu je i Stefan Čolović, koji je prošle godine za Proleter u Jelen Superligi postigao 11 golova i upisao osam asistencija. Gledao sam ga više puta i zaista bih volio da ga vidim u dresu Borca", naglasio je Krunić.

Fudbaleri Borca do petka će trenirati u Banjaluci, kada se na dva dana sele u Staru Pazovu, gdje će 26. januara, u trening-centru Fudbalskog saveza Srbije, igrati protiv Teleoptika, člana Prve lige Srbije.

Dan kasnije, Borčeva ekspedicija će sa beogradskog aerodroma ''Nikola Tesla'' krenuti put turskog ljetovališta, gdje će ostati do 10. februara i za to vrijeme odigrati pet kontrolnih utakmica.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Daba

Meni se cini da je u ovoj ligi sustinska prednost iskustvo i uigranost. Ostali klubovi iz vrha koji ionako imaju puno igraca, dosta su dovodili slicnih i vec prve utakmice govore da tu mnogo stosta ne stima. Borac ako ne moze do puta na pripreme nikoga dovesti bolje da ne pravi gresku iz prosle sezone da dovodi nespremne igrace u 5 do 12 pa prosipamo 7-8 kola u kojima se njima daje sansa da se uigraju pa kad vidimo da ne ide vracamo se sampionima Republike Srpske i gazimo citavu ligu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC