• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sanogo: Jedva čekam derbi i pobjedu Zvezde

Autor mondo.rs

Fudbaler iz Obale Slonovače na promociji u Ljutice Bogdana rekao je da zna da je "ovdje najvažniji derbi protiv Partizana" i da sa nestrpljenjem očekuje taj duel

 Seku-Sanogo-u-FK-Crvena-zvezda-Jedva-cekam-derbi-sa-Partizanom Izvor: MN PRESS

Seku Sanogo i zvanično je zadužio dres Crvene zvezde sa brojem 35. Na promociji je izjavio da je veoma zadovoljan što je došao među crveno-bijele i da jedva čeka "vječiti" derbi sa Partizanom, protiv koga je više puta igrao i uvijek pobjeđivao.

"Veoma sam zadovoljan što sam ovdje, srećan sam što ću imati priliku da doprinesem ekipi. Nadam se da ćemo uraditi mnogo lijepih stvari, a prije svega da pobijedimo na vječitom derbiju, pošto je to ovdje najvažnije. Imao sam prilike da više puta igram protiv Partizana i pobijedio sam svaki put. Nadam se da će se tako i nastaviti u Zvezdi", rekao je Sanogo na predstavljanju u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Dodao je da ne voli da govori o sebi i da će navijači imati priliku da ga upoznaju u predstojećem periodu.

Sanogo će u Zvezdi igrati na pozajmici iz Al Itihada, a prethodno je nastupao za švajcarske klubove Tun, Lozanu i Jang Bojs.

35 KAO KASTILJO

Seku Sanogo je dobio dres sa brojem 35, koji je nekad u Zvezdi nosio Segundo Kastiljo. "Nadam se da ću igrati na istom nivou kao on, ako ne i bolje", istakao je Sanogo.

Vezni igrač iz Obale Slonovače je naveo da nema problema da se izbori sa pritiskom.

"Pritisak uvijek postoji kada ste fudbaler, uvijek se trudite da radite bolje nego juče i često zaboravite šta ste prethodno radili. Pritisak je pozitivan i on vas tjera da budete bolji".

Sanogo nije mnogo igrao u posljednje vrijeme, a kaže da to neće uticati na partije u novom klubu.

"Neće to mnogo uticati na mene. Doći ću u dobru formu, u to će mi pomoći trener i tim. Vidim da je prvenstvo na visokom nivou, a to me motiviše da se što bolje spremam", rekao je Sanogo, prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku.

Naveo je da je tokom karijere upoznao brojne srpske igrače poput Milana Vilotića i Miralema Sulejmanija, koji su ga uputili o Beogradu i Srbiji, ali da će se truditi da sam nauči o zemlji u koju je došao i njenoj prestonici.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC