• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dominator" priziva reprizu Londona protiv Novaka: Moram opet onako!

Autor mondo.rs

Dominik Tim kaže da je Đoković favorit u Australiji, ali da je već znao kako da ga pobedi na betonu.

 UZIVO-Dominik-Tim-Novak-Djokovic-finale-Australijan-open-livestream-Eurosport Izvor: Guliver/Hannah Peters/Getty Images, Guliver/ Daniel Pockett/Getty Images

Dominik Tim dobio je "igru nerava" protiv Saše Zvereva i plasirao se u svoje treće grend slem finale - prvi put na betonu - i probaće da napravi iznenađenje protiv Novaka Đokovića.

To naravno neće biti lako pošto Srbin igra vanserijski tenis od početka godine, u polufinalu je "počistio" Federera, a neće mu nedostajati motivacije pošto igra za 17. grend slem trofej. Takođe, pobedom bi došao ponovo na prvo mesto na ATP listi.

Možda će vas zanimati

"Dominator", kako glasi nadimak Austrijanca, kazao je da se poprilično umorio u mečevima sa Nadalom i Zverevim, ali da će biti 100% spreman za nedelju i Đokovića.


"Mislim da moram da igram izbalansirano, da rizikujem mnogo, ali ne i previše. U poslednjem meču protiv njega dobro sam gađao liniju (završni masters London prim. aut.), gledaću kako sam odigrao taj meč i probaću da ponovim, ali Novak je potpuni favorit, slavio je ovde već sedam puta. Osećam se dobro i probaću da odigram dobro u nedelju", kazao je Austrijanac.

Do sada je izgubio dva grend slem finala - Rafael Nadal ga je pobeđivao na Rolan Garosu.

"Mi mladi stvarno Igramo u najteža vremena. Moramo da dobijamo legende! Probaću da iskoristim iskustvo u ta dva finala i da se popravim protiv Novak".

Đoković vodi u međusobnom skoru 6:4, ali Tim je dobio četiri od poslednjih pet duela.

"Istina je da sam pobedio nekoliko poslednjih meeva, ali to se sada ne računa. Novak ovde u Australiji uvek igra najbolje i isto očekuje u finalu. Sve što mogu da uradim jeste da odigram svoj najbolji meč i ponovim partiju iz Londona", zaključio je Tim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC